Survivor: Κόλαφος ο Εμμανουήλ: «Άρης και Σοφιάννα προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν τον έρωτά τους»
Media

Survivor: Κόλαφος ο Εμμανουήλ: «Άρης και Σοφιάννα προσπαθούν απεγνωσμένα να κρύψουν τον έρωτά τους»

Survivor: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ συνεχίζει να κάνει προκλητικές δηλώσεις για τον Άρη Σοϊλέδη και τη σχέση του με την Σοφιάννα Αβραμάκη και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ο ίδιος είπε στο χθεσινό επεισόδιο ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους και συνέχισε και απόψε με νέες καυτές δηλώσεις.


«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ειδύλλιο ανάμεσα σε τρία άτομα. Μιλάω για τον Άρη, τη Ναυσικά και τη Σοφιάννα. Δεν έχαναν λεπτό, ήταν πάντα αχώριστοι. Βρε Σοφιάννα μου, βρε κορίτσι μου, αυτός ο Άρης έχει μια κοπέλα έξω, την οποία και την ξέρω, είναι και καλή και όμορφη. Δεν σκέφτεσαι τι θα γίνει όταν βγει αυτός ο τύπος έξω ο οποίος ετοιμάζεται και να παντρευτεί; Δεν ξέρω υπάρχει ένας έρωτας νομίζω, που προσπαθούν απεγνωσμένα να τον κρύψουν αλλά μπα, δεν κρύβονται τέτοιοι έρωτες. Και τώρα στο παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά και η Ναυσικά. Οι καλύβες μας είναι δίπλα δίπλα. Χθες παρατήρησα ότι η Σοφιάννα είχε κατεβάσει λίγο τη μούρη της γιατί ο Άρης ήταν πιο κοντά με τη Ναυσικά. Την Σοφιάννα την είχε εντελώς γραμμένη κι εκείνη πήγαινε πάνω κάτω, πάνω κάτω», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα.

Λίγο μετά είπε: «Έχω να φανερώσω πάρα πολλά μαναφούκια που γίνονται πίσω από την πλάτη του κοινού. Φτιάξε καφέ να στα πω!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved