Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα μαθαίνει πως ο Παναγής πλαστογράφησε τις εξετάσεις του
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η Κατερίνα μαθαίνει πως ο Παναγής πλαστογράφησε τις εξετάσεις του

Χαιρέτα μου τον πλάτανο:  Η Καλλιόπη με τον Χαραλάμπη προσπαθούν μάταια να κάνουν τον Κανέλλο να θυμηθεί, ενώ ο Παναγής πλαστογραφεί τις εξετάσεις του, κάνοντας όμως ένα μικρό… λαθάκι.

Θα καταλάβει ο παπάς μας πως ο γιος του Βαγγέλα βρίσκεται τόσο καιρό κάτω από τη μύτη του; Ο Κανέλλος, πάλι, αρχίζει να θυμάται και η Βαλέρια αγχώνεται όλο και περισσότερο, την ώρα που η Κατερίνα νομίζει ότι ο Παναγής είναι βαριά άρρωστος. Θα προλάβουν, άραγε, οι Ιταλοί μας να φύγουν από τον Πλάτανο, πριν μάθει όλο το χωριό από πού κρατάει η σκούφια τους;

Ο παπα-Νώντας υποψιάζεται πως ο Σάββας είναι ο χαμένος γιος του Βαγγέλα και, για κακή του τύχη, εκείνος του το επιβεβαιώνει και τον απειλεί, πως, αν το πει στους Πλατανιώτες, η Σύλβια δεν θα έχει καλό τέλος. Ο Κανέλλος, πάλι, αρχίζει να θυμάται και η Βαλέρια αγχώνεται όλο και περισσότερο, την ώρα που η Κατερίνα νομίζει ότι ο Παναγής είναι βαριά άρρωστος.

Ο Τζώρτζης αποφασίζει να υπνωτίσει τον Κανέλλο για να τον βοηθήσει να θυμηθεί όσα έχει ξεχάσει, μόνο που εκείνος θυμάται το φιλί του με τη Χρύσα και ο Τζώρτζης παθαίνει ντουβρουτζά.

Κι ενώ ο παπάς κρύβει λόγια από τη Μάρμω και προσπαθεί να την πείσει να μείνει μακριά από τους Αργυρούς, η Κατερίνα μαθαίνει πως ο Παναγής πλαστογράφησε τις εξετάσεις του και γίνεται έξαλλη. Θα προλάβουν, άραγε, οι Ιταλοί μας να φύγουν από τον Πλάτανο, πριν μάθει όλο το χωριό από πού κρατάει η σκούφια τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved