MasterChef: Ανατροπή στην αποχώρηση! Παρέδωσε την ποδιά του ο Βασίλης Μπόλλος
Media

MasterChef: Ανατροπή στην αποχώρηση! Παρέδωσε την ποδιά του ο Βασίλης Μπόλλος

MasterChef: Έγινε η αποχώρηση που δεν περιμέναμε. 

Παρέδωσε την ποδιά του ο Βασίλης Μπόλλος στην τελευταία του μαγειρική δοκιμασία.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ο Βασίλης Μπόλλος, και ο Νίκος Παπαϊωάννου, είχαν τις λιγότερο καλές προσπάθειες και ήταν εκείνοι που κλήθηκαν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στη Δοκιμασία Αποχώρησης.


Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο καταξιωμένος και βραβευμένος chef, Luca Piscazzi, που έφερε ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών γαστρονομικών απαιτήσεων, παρά τη φαινομενική απλότητα του.

Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να προσέξουν και την παραμικρή λεπτομέρεια, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις υφές και στις γεύσεις του πιάτου και να αποδείξουν πόσο πολύ θέλουν να παραμείνουν στο διαγωνισμό.

Η καλή διαχείριση, τόσο των βημάτων της συνταγής αλλά και του άγχους της παραμονής, ήταν αυτά που έκριναν και το αποτέλεσμα. Τελικά, εκείνος που δεν φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών ήταν ο Βασίλης Μπόλλος.

https://www.instagram.com/p/Cci_gCTqS6D

Με καταγωγή από τη Βόρεια Ήπειρο, ο Βασίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Ιωάννινα. Από μικρός κατάλαβε πως του άρεσε η μαγειρική και το μεγάλο του όνειρο είναι κάποτε να ανοίξει το δικό του εστιατόριο, συνδυάζοντας την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα με μοντέρνες τεχνικές. Δηλώνει οξύθυμος αλλά παραμένει πάντα ψύχραιμος μπροστά σε μεγάλες μαγειρικές προκλήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved