Survivor: Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης
Media

Survivor: Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor: Ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ένταση παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (19-04) με την αποχώρηση να το ολοκληρώνει.

Η Τζο Μαριδάκη αυτή τη φορά δεν τη γλίτωσε αφού ήταν η παίκτρια που το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε να «διώξει» από το ριάλιτι.

Μετά τον Γιώργο Κατσαούνη, που ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση επιλέχθηκε η Σοφιάννα και στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε τον Άρη Σοϊλέδη. Η Ναυσικά, η οποία είχε κερδίσει κι εκείνη την ατομική ασυλία υπέδειξε την Τζο, οπού τελικά και αποχώρησε.

Νωρίτερα και πριν το αγώνισμα για το έπαθλο, η παίκτρια είχε πει: «Άλλη μια φορά υποψήφια προς αποχώρηση. Δεύτερη φορά με βγάζει η Ναυσικά, το έργο επαναλαμβάνεται. Πάλι δεν έδωσε τον φίλο της, τον Απόστολο. Πραγματικά θεωρώ ότι είναι ντροπή, με χρησιμοποιούν κάθε φορά επειδή είμαι μικρή για να εξυπηρετήσουν εκείνοι τους προσωπικούς τους σκοπούς και να μείνουν στο παιχνίδι όσο περισσότερο μπορούν. Δεν έχουν όλοι τα κότσια να βρεθούν στον τάκο», είπε.

Παράλληλα στο επεισόδιο απόψε γίναμε μάρτυρες ενός ακόμη επικού καβγά ανάμεσα στη Σοφιάννα και τον Τάκη ενώ νωρίτερα ακούσαμε τη «συγγνώμη» του Άρη για τον καβγά με τον Τάκη αλλά και την ανακοίνωση του Λιανού.

Το επεισόδιο βέβαια έριξε αυλαία με την αποχώρηση της παίκτριας.

Ποια είναι η Τζο Μαριδάκη

Η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μπήκε στο Survivor γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει. Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Την ίδια ώρα δηλώνει πως λειτουργεί άριστα ως… μονάδα και όχι ως ομάδα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved