Media

Γιάννης Κακλέας: «Είχα κατάθλιψη και ήθελα να πεθάνω – Υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να βυθιστώ σε αυτό»

Gossip-tv Team

Ο Γιάννης Κακλέας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο άλλος  μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κακλέας ανέφερε: «Κατάφερα να ξεπεράσω την κατάθλιψη με πολύ πόνο. Είχα μια έντονη τάση θανάτου, ήθελα να πεθάνω. Δε μου άρεσε η ζωή. Εκεί, μπήκαν στη μέση γιατροί. Τους ευγνωμονώ. Και η Φρόσω μου, η γυναίκα μου, με βοήθησε πάρα πολύ να το ξεπεράσω. Σιγά σιγά, ήταν η ευεργεσία μου στα 50 μου σε ένα άλλο στάδιο πιο συνειδητοποιημένο και όχι ως Θεός, ως άνθρωπος.»!

Και πρόσθεσε: «Από εκεί και πέρα άρχισα να γίνομαι…. δύσκολα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να βυθιστείς σε κάτι αλλά είμαι πολύ πιο συνειδητοποιημένος πια στους κινδύνους. Έχω γίνει πολύ πιο ταπεινός, αναγκαστικά γιατί έσπασα. Κατάλαβα και τη βασική αδυναμία που μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης.»!

Και κατέληξε λέγοντας στην εκπομπή της ΕΡΤ: «Μπορεί να μπερδέψει την επαγγελματική του ιδιότητα με την ανθρώπινη ιδιότητα. Εκεί μπερδευόμαστε πάρα πολύ. Η γενεσιουργός αιτία ήταν το ναρκισσιστικό εγώ που είχε υπεραυξηθεί. Έκανα και τη Μάλα τότε και με θαύμαζα… »!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved