Συγκινεί ο Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν δέκα μέρες σε κώμα, δεν θυμάμαι τίποτα»
Media

Συγκινεί ο Άκης Σακελλαρίου: «Ήμουν δέκα μέρες σε κώμα, δεν θυμάμαι τίποτα»

Ο Άκης Σακελλαρίου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις σπουδές του στην νομική, τις 10 ημέρες που έπεσε σε κώμα και την περίοδο που σπούδαζε και καθάριζε σπίτια.

«Έχω σπουδάσει νομικά, θα γινόμουν καλός διπλωμάτης. Στη ζωή μου δεν είμαι διπλωμάτης, είμαι στη δουλειά όμως. Έχω μάθει κάποιους κανόνες. Πρώτος κανόνας να κερδίζεις χρόνο, δεύτερος να μη λες ποτέ όχι, και ο τρίτος ότι πρέπει να κοιτάς όλες τις παραμέτρους. Το ισοζύγιο στην καριέρα μου νομίζω ότι είναι θετικό. Έχω κάνει πολλά», δήλωσε αρχικά ο Άκης Σακελλαρίου.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του, το οποίο συνέβη ξαφνικά.

«Μετά την περιπέτεια με την υγεία μου, έγινα πιο εγωιστής και φοβάμαι πιο πολύ. Δε θα ξεχάσω το κώμα, μου έλεγαν “κοιμόσουν 10 ημέρες”, δεν θυμάμαι κάτι. Δεν είχα καταλάβει τι γινόταν πριν μπω στο νοσοκομείο. Είχα έναν πυρετό που δεν έπεφτε, έλεγα είμαι κουρασμένος, μια ημέρα έπαιζα στην Πάτρα και μετά ήμουν σε κώμα», αποκάλυψε.

«Στην Νέα Υόρκη σπούδασα και καθάριζα σπίτια. Όποιος σπουδάζει στο εξωτερικό δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κάποια δουλειά. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι πήγα για να μείνω, ήθελα να έχω πολύ καλή βάση στην υποκριτική, σε ό,τι αφορά στην παιδεία. Είναι σχεδόν ανέκδοτο να μπορείς να κάνεις κάτι στο εξωτερικό, είναι πολύ σκληρή η βιομηχανία», επεσήμανε σχετικά με τις σπουδές του στο εξωτερικό.

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση « Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο θέατρο «Δημήτρης Χορν».

«Το “Είμαστε στον αέρα” θα το ξαναέκανα, και στο θέατρο θα ξαναέκανα το “Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα”. Δεν έχω παίξει ποτέ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, παρόλο που είμαστε φίλοι», σημείωσε ακόμα ο Άκης Σακελλαρίου.

Τέλος, αποκάλυψε εάν έχει… απωθημένα!

«Απωθημένα στη δουλειά δεν έχω. Ένα σκάφος θα ήθελα να πάρω κάποια στιγμή και να γυρίζω στα νησιά», κατέληξε μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved