Η Γη της Ελιάς: Στη φόρα ένα μεγάλο μυστικό που θα φέρει τα πάνω κάτω!
Media

Η Γη της Ελιάς: Στη φόρα ένα μεγάλο μυστικό που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς μετά το Πάσχα, αφού ένα μεγάλο μυστικό θα έρθει στο φως και θα φέρει αναστάτωση στην οικογένεια των Βρεττάκων! 

Το μεγάλο μυστικό της Αντιγόνης αποκαλύπτεται!

Η αποκάλυψη για το άγνωστο παιδί της Αντιγόνης σοκάρει και διχάζει τους Βρεττάκους. Ισίδωρος και Μάνος διώχνουν την Αντιγόνη, ενώ Ιουλία και Μυρτάλη την υποστηρίζουν. Ένας «εμφύλιος» ξεσπά στην οικογένεια των Βρεττάκων!

Έχει αποκτήσει παιδί, κρυφά απ’ όλους, το οποίο έδωσε για υιοθεσία με τη βοήθεια της Μαρίας. Το παιδί της είναι αποτέλεσμα βιασμού και έχει αφήσει ανεξίτηλο τραύμα στη ζωή της. Ο Μάνος το μαθαίνει μέσω του ιδιωτικού ντεντέκτιβ και στο πρώτο άτομο που το αποκαλύπτει είναι στην Μαρίνα... Στη συνέχεια όμως θα τα πει όλα στον πατέρα του, και ο Ισίδωρος, έξαλλος, την καλεί στο σπίτι απαιτώντας εξηγήσεις και έτσι θα αιφνιδιάσει την κόρη του!

Ποια θα είναι η εξέλιξη σχετικά με την Αντιγόνη και το παιδί της;

Ο Στάθης και η Εύα απολαμβάνουν στιγμές ξεγνοιασιάς και αγάπης στην Αθήνα, μετά τα θλιβερά επεισόδια που προκάλεσε εις βάρος τους η Αρετή, όσο βρίσκονταν και οι δύο στη Μάνη. Είναι αποφασισμένοι ν' αφήσουν το παρελθόν πίσω τους, ιδίως ο Στάθης, και να κάνουν μια νέα αρχή μακριά απ' όλους κι όσα τους έχουν πληγώσει στο παρελθόν. Η Αρετή το μαθαίνει και γίνεται ράκος, καθώς συνειδητοποιεί ότι τον έχασε για πάντα. Κανένας εκβιασμός, με την κοινή περιουσία τους, δεν μπορεί να τον κρατήσει κοντά της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved