Σασμός: Η Αργυρώ προχωράει σε μια κίνηση "βόμβα" - Η Μαρίνα σε σοκ προσπαθεί να τη μεταπείσει!
Media

Σασμός: Η Αργυρώ προχωράει σε μια κίνηση "βόμβα" - Η Μαρίνα σε σοκ προσπαθεί να τη μεταπείσει!

Σασμός: Οι δικαστές αθωώνουν τον Αστέρη μετά την κατάθεση της Σεμίνας, αλλά η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να κυνηγήσει την υπόθεση.

Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος κάνει ό,τι μπορεί να πείσει την Άσπα να μη φύγει ξανά από την Κρήτη, ενώ ο Γεράσιμος επιδιώκει να προσεγγίσει τη Στέλλα, προκαλώντας όμως υποψίες στον Καραπάνο για εκείνον. Παράλληλα, ο Αστέρης προσπαθεί να βρει ξανά τον ρυθμό της καθημερινότητας του όντας ελεύθερος.

Η εμφάνιση της Σεμίνας στη δικαστική αίθουσα και τα όσα μαρτύρησε για την ημέρα του θανάτου του Πετρή φέρνουν τα πάνω κάτω και προκαλούν μεγάλη αναστάτωση. Οι Σταματάκηδες ελπίζουν πως μετά την κατάθεση της κοπέλας ο Αστέρης έχει πολλές ελπίδες να αθωωθεί. Αντίθετα, οι Βρουλάκηδες είναι σοκαρισμένοι και εξοργισμένοι, περιμένοντας την απόφαση των δικαστών. Η Μαρίνα επεμβαίνει στη δίκη με μια στάση που τούς εκπλήσσει όλους μιας και ενώ θέλει να τιμωρηθεί ο φονιάς του γιου της δεν μπορεί να πάει κόντρα στη συνείδηση της. Οι επόμενες ώρες είναι για όλους, όμως, δραματικές.

Η Καλλιόπη και ο Μαθιός μπορούν να ελπίζουν πως ο Αστέρης απέχει ένα βήμα από την ελευθερία, ενώ εκείνος μοιάζει μπερδεμένος και χαμένος. Η Αργυρώ, από την άλλη, τρέμει μήπως ο μεγαλύτερος εφιάλτης της γίνει πραγματικότητα και δει ξανά τον Αστέρη να κυκλοφορεί ελεύθερος. Η Στέλλα παλεύει με νύχια και με δόντια να στηριχτεί στην κατάθεση της Σεμίνας για να αθωώσει τον Αστέρη. Όσο οι Σταματάκηδες και οι Βρουλάκηδες, όμως περιχαρακώνονται στα στρατόπεδα τους, στη μέση ο Αστέρης καλείται να αντιμετωπίσει το καινούργιο παιχνίδι που του παίζει η ζωή μιας και μαθαίνει πως η Αργυρώ έχει φτιάξει τη ζωή της από την αρχή στα Γιάννενα.

Η μεγάλη στιγμή φτάνει και οι δικαστές είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν την απόφαση τους. Ο Αστέρης αθωώνεται και η απόφαση πέφτει σαν βόμβα σε όλους. Οι Σταματάκηδες κλαίνε από χαρά, ενώ η Αργυρώ νιώθει, ακόμη μία φορά προδομένη και μετέωρη. Ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει τι συμβαίνει και είναι μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Εν τω μεταξύ, η Αργυρώ μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό προκειμένου να μη συναντήσει ποτέ ξανά τον Αστέρη μπροστά της. Η Μαρίνα και η Άσπα βρίσκονται στο πλευρό της. Ωστόσο, η τελευταία αυτό το διάστημα έχει έρθει πολύ κοντά με τον Άγγελο και η συντροφιά της προκαλεί όμορφα συναισθήματα στον γιατρό.

Έτσι, εκείνος επιφυλάσσει μία μεγάλη έκπληξη στην Άσπα, προκειμένου να την πείσει να μείνει στην Κρήτη δίπλα του και να μην επιστρέψει στα Γιάννενα. Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος όσο οι μέρες περνούν διαπιστώνει πως γοητεύεται όλο και περισσότερο από τη Στέλλα. Μάλιστα, δεν διστάζει να κάνει βήματα για να προσεγγίσει τη δικηγόρο και να γνωριστούν ακόμη καλύτερα. Μία λεπτομέρεια, όμως, από τη συνάντηση τους βάζει τον Καραπάνο σε υποψίες. Μάλιστα, από εκείνη τη στιγμή και έπειτα ο κατάδικος αρχίζει να ψάχνει περισσότερα στοιχεία για τον νεαρό αστυνομικό που μπήκε τόσο ξαφνικά στη ζωή του.

Η Αργυρώ και η Μαρίνα ετοιμάζονται να φύγουν την Κρήτη για τα Ιωάννινα όπου ης περιμένουν ο Σταύρος με τη Δέσποινα. Μπορεί εκεί η Αργυρώ να έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Όσα διαδραματίστηκαν στην Κρήτη κατά τη διάρκεια της δίκης του Αστέρη τη βασανίζουν και δεν μπορεί να ηρεμήσει. Μάλιστα, αποφασίζει να κυνηγήσει κι άλλο την υπόθεση μέχρι να τιμωρηθεί ο ένοχος για τη δολοφονία του αδελφού της. Η Αργυρώ θέλει να κάνει έφεση, αλλά η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να αλλάξει γνώμη μιας και αντιλαμβάνεται πως όλη αυτή η διαδικασία επηρεάζει πολύ την ψυχολογία της.

Εκείνη, όμως, είναι ανένδοτη. Στην Κρήτη, ο Αστέρης, έχοντας βγει από τη φυλακή ύστερα από πολλούς μήνες, προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματα του και τον ρυθμό της καθημερινότητας του. Πολύ γρήγορα, όμως, αντιλαμβάνεται πως δεν είναι εύκολο, καθώς υπάρχουν ακόμη κάποιοι που τον βλέπουν ως δολοφόνο. Εκείνος, όμως, είναι αποφασισμένος να προσπαθήσει να ανακτήσει τις παλιές του σχέσεις. Γι' αυτό παίρνει το θάρρος και προσεγγίζει τον Αγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Ο γιατρός, όμως, έχει πολύ θυμό ακόμη μέσα του για όσα έχουν συμβεί.

Πηγή:MYTV

Διαβάστε επίσης

Σασμός: Οργισμένη η Μαρίνα με τη σκέψη του Αντώνη για το μυστικό του Αστέρη λίγο πριν την απολογία

Σασμός: Ο Σπύρος Πετρουλάκης αποκάλυψε ποια σκηνή δεν μπόρεσε να κατανοήσει η σύντροφος του

Σασμός: Η μέρα της απολογίας του Αστέρη έφτασε - Η Στέλλα δεν έχει βγάλει το τελευταίο της χαρτί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved