Άγριες μέλισσες: Λάμπρος, Πέτρος και Προκόπης στη φυλακή - Βόμβα στο σπίτι του Ζάχου
Media

Άγριες μέλισσες: Λάμπρος, Πέτρος και Προκόπης στη φυλακή - Βόμβα στο σπίτι του Ζάχου

Άγριες μέλισσες: Μία δολοφονική επίθεση εναντίον του Ζάχου σπέρνει πανικό, ενώ ο Λάμπρος, ο Προκοπής και ο Πέτρος συλλαμβάνονται.

Ο Πέτρος πείθει τον Βαρουξή να φύγει από την Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη, ενώ σκέφτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος μιας και τα πράγματα αγριεύουν.

Ωστόσο, ο Βαρουξής δεν θα ησυχάσει αν δεν εκδικηθεί τους Άβαντες. Μάλιστα, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια, δρα μόνος του και οργανώνει ένα σχέδιο εναντίον της οργάνωσης. Ο Βαρουξής καταφέρνει και βάζει βόμβα στα γραφεία των Αβάντων και όλοι αναστατώνονται. Ο Ακύλας είναι εξοργισμένος και βασικοί ύποπτοι για όσα συνέβησαν είναι ο Λάμπρος, ο Πέτρος και ο Προκοπής. Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Ο Ντουνιάς συλλαμβάνει τους τρεις άντρες για τη βομβιστική επίθεση, ενώ εκείνοι φωνάζουν πως δεν γνώριζαν τίποτα και δεν έχουν καμία ανάμειξη. Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία τώρα που βρίσκονται όλοι στη φυλακή προκειμένου να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό. Όλο το χωριό ανησυχεί για τις συλλήψεις του Λάμπρου, του Πέτρου και του Προκοπή και προσπαθούν να τους βοηθήσουν να ξεμπλέξουν από αυτή την ιστορία άμεσα.

Η Ελένη ανησυχεί μήπως ο Λάμπρος περάσει ξανά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στη Λέρο και τον σημάδεψαν. Εν τω μεταξύ, ο Ζάχος συνειδητοποιεί πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεσκεπάσει τα εγκλήματα του Ακύλα, του Ξανθού και των υπολοίπων και αποφασίζει να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και να φύγει για την Κύπρο. Η Μάρω προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη, αλλά μάταια. Οι εξελίξεις, όμως, τους προλαβαίνουν. Ο Ντούνιας αναγκάζεται από τον Ξανθό να απελευθερώσει τους τρεις κρατούμενους για να εξυπηρετήσει τα σχέδια του, ενώ στο καφενείο όλοι μαζί γιορτάζουν τα ευχάριστα νέα αλλά και την αναχώρηση του Ζάχου. Λίγες ώρες μετά, όμως, ο Ακύλας δείχνει ξανά το αδίστακτο πρόσωπο του και μια διαφορετική βόμβα θα σκάσει στη ζωή του Διαφανίου.

Συγκεκριμένα, κάποιος βάζει βόμβα στο σπίτι του Λυκογιάννη και σπέρνει τον τρόμο. Όλοι αναστατώνονται, καθώς αντιλαμβάνονται πως η ζωή του Ζάχου κινδυνεύει και πρόκειται για δολοφονική επίθεση εναντίον του. Την επόμενη μέρα, όμως, ακόμη μία εξέλιξη σοκάρει. Η Ασφάλεια αναζητά τον Ορφανίδη για την έκρηξη στο σπίτι του Λυκογιάννη.

Πηγή:MYTV

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved