Άγριες μέλισσες: Ο Πέτρος σκέφτεται να φύγει για πάντα
Media

Άγριες μέλισσες: Ο Πέτρος σκέφτεται να φύγει για πάντα

Άγριες μέλισσες: Ο Πέτρος φυγαδεύει τον Βαρουξή στο εξωτερικό, ενώ σκέφτεται και ο ίδιος να φύγει για πάντα.

Την ίδια ώρα, ο Νικηφόρος ανακοινώνει την απόφαση του στη Ρένα για το μέλλον της σχέσης τους, ενώ ο Λάμπρος με τον Ζάχο βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο. Ακόμη, η Πηνελόπη αρχίζει κάτι κοινό με τον Μελέτη.

Ο άντρες της Ασφάλειας αναζητούν τον Βαρουξή στο σπίτι της Ελένης και εκείνη προσπαθεί να τους αποπροσανατολίσει πως δεν έχει δει ποτέ της τον φυγά. Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος με τον Ζάχο δέχονται μια απρόσμενη επίθεση, που θα τους οδηγήσει κατευθείαν στον Θόδωρο Ξανθό, τον αδελφό του Μαρίνου. Και οι δύο πιστεύουν πως είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τους βοηθήσει να βρουν στοιχεία εναντίον του αλλά και να τους δώσει την πολυπόθητη έκθεση. Εν τω μεταξύ, το θέμα της συνεργασίας με τον Μελέτη απασχολεί τον Νικηφόρο. Ακόμη δείχνει διστακτικός για τις προθέσεις του ξαδέλφου του, ενώ ο Κωνσταντής βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και τον υποστηρίζει στο θέμα της δουλειάς. Την ίδια στιγμή, ο Θέμης αποκαλύπτει στον Δούκα το ραντεβού του με τη Μυρσίνη και όσα του ζήτησε η γυναίκα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Δάκης ψαρεύει τον Νώντα για το παρελθόν του θέλοντας να μάθει τι τον συνδέει με τη Δρόσω.

Παράλληλα, όλο το χωριό ετοιμάζεται για το μεγάλο γύρισμα στην πλατεία. Ο Σταμάτης, από την άλλη, προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στη Βιολέτα και σε μία συζήτηση εκείνη του αποκαλύπτει ένα συμβάν από το παρελθόν που μέχρι τώρα κρατούσε κρυφό απ' όλους. Την επόμενη μέρα, ο Θόδωρος Ξανθός συμφωνεί να βοηθήσει τον Λάμπρο και τον Ζάχο γνωρίζοντας όμως τους κινδύνους. Ο άντρας πολύ γρήγορα βάζει σ' εφαρμογή το σχέδιο του για να πάρει την έκθεση από τον αδελφό του. Είναι, όμως, πολύ προσεκτικός, καθώς ρισκάρει την ίδια του τη ζωή. Παρ όλα αυτά, το σχέδιο του Θεόδωρου πετυχαίνει και καταφέρνει να πάρει στα χέρια του τον φάκελο με την έκθεση του Ξανθού.

Η Δρόσω, βλέποντας την Ασημίνα να βασανίζεται για τη νύχτα πάθους που πέρασε με τον Νικηφόρο, αποφασίζει να συναντήσει τον Σεβαστό. Η κοπέλα ζητάει να μάθει απ' τον Νικηφόρο τις προθέσεις του για την αδελφή της, καθώς δεν θέλει να τη δει ξανά πληγωμένη. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος θέλει να πείσει τον Ντουνιά ν' αφήσει ελεύθερο τον συναγωνιστή του. Για να τα καταφέρει, λοιπόν, του προτείνει έναν ριψοκίνδυνο τρόπο, που όμως προκαλεί νέες αναταράξεις.

Παράλληλα, ο Ζάχος με τον Λάμπρο μιλούν για το παρελθόν τους και όσα τους χωρίζουν. Ωστόσο, με τα λεγόμενα τους πληγώνουν ο ένας τον άλλον και η συζήτηση τους ξεφεύγει από τα όρια και συγκρούονται ακόμη μία φορά. Από την άλλη, μια συνάντηση του Μελέτη και του Μπάμπη παίρνει περίεργη τροπή, ενώ ο Ακύλας λαμβάνει για σημαντική πληροφορία που θα τον κάνει και πάλι υπολογίσιμο παίκτη. Κι ενώ ο Θεόδωρος Ξανθός ετοιμάζεται να συναντηθεί και πάλι με τον Λάμπρο και τον Ζάχο για; να τους παραδώσει την έκθεση του αδελφού του, η τύχη δεν τον ευνοεί για πολύ και ξαφνικά όλοι βρίσκονται σ' έναν θανάσιμο κίνδυνο, καθώς ο Ξανθός ανακαλύπτει πως κάτι συμβαίνει. Ο Λάμπρος κι ο Ζάχος αναγκάζονται να επιστρέψουν στο Διαφάνι άπραγοι και με τον φόβο πως ο Ξανθός τους ανακάλυψε. Εκείνη τη στιγμή, στην πλατεία του χωριού, πραγματοποιείται μεγάλο γύρισμα της ταινίας του Δάκη. Η Δρόσω ανυπομονεί για αυτή τη στιγμή όσο τίποτε άλλο, αλλά τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή για εκείνη και το όνειρο της θα γίνει εφιάλτης.

Η Πηνελόπη και ο Μελέτης ξεκινούν κάτι κοινό, που μπορεί να τους ξαναφέρει κοντά. Την ίδια ώρα, ο Ξανθός συγκρούεται με τον Ντουνιά, καθώς αντιλαμβάνεται πως ο κλοιός στενεύει γύρω τους και αναγκάζεται να συμμαχήσει με τον Ακύλα. Ο τελευταίος, όμως, εκμεταλλεύεται την κατάσταση προς όφελος του. Έτσι, του ζητάει το έργο του αεροδρομίου να γίνει στο Διαφάνι με αντάλλαγμα τη δολοφονία του Ζάχου. Εν τω μεταξύ, ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και απευθύνονται στον Κουρτέση για την έκθεση του Ξανθού. Οι ώρες περνούν και η Δρόσω προσπαθεί να διαχειριστεί όσα αποκαλύφθηκαν για εκείνη κατά τη διάρκεια του γυρίσματος της ταινίας στο Διαφάνι.

Μάλιστα, προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία να αγοράσει την μπουτίκ της και να συνεχίσει να τη δουλεύει η ίδια. Παράλληλα, ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Ρένα την απόφασή του σχετικά με το μέλλον της σχέσης τους και τον επικείμενο γάμο τους. Από την άλλη, και ο Θέμης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη, ενώ ο Μελέτης φεύγει από τους Αβαντες. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Βαρουξής, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Πηγή:MYTV

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved