Σασμός: Γεωργαλάς: «Παρ΄ ότι ο ρόλος του Κώστα είναι λίγο αρνητικός, έχει αγαπηθεί από τον κόσμο»
Media

Σασμός: Γεωργαλάς: «Παρ΄ ότι ο ρόλος του Κώστα είναι λίγο αρνητικός, έχει αγαπηθεί από τον κόσμο»

O Δημήτρης Γεωργαλάς πρωταγωνιστεί στην αγαπημένη σειρά του ALPHA «Σασμός», όπου υποδύεται τον Κώστα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός σε συνέντευξή του ανέφερε πόσο συχνά τον φωνάζουν στον δρόμο με το όνομα του ρόλου του και αν υπάρχει κάποιου είδους εξαργύρωση της τηλεοπτικής αναγνωρισιμότητας σε επαγγελματικό επίπεδο.

Πόσο συχνά σε φωνάζουν στο δρόμο Κώστα;

Συνεχώς! «Γεια σου Κώστα, πότε θα βγεις από τη φυλακή;» μου λένε διάφορα. Αυτό μου δίνει χαρά γιατί αποδεικνύει ότι ο ήρωας μου, παρότι είναι λίγο αρνητικός, έχει αγαπηθεί. Άγνωστοι άνθρωποι στο δρόμο μου δηλώνουν ότι συμπαθούν τον Κώστα όχι όμως δράση ρόλου, αισθάνομαι πως έχουν αγαπήσει εμένα ως ηθοποιό. Και αυτό είναι μια ακόμα επιβεβαίωση της επιτυχίας της σειράς. Κάθε χαρακτήρας έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του κόσμου.

Με δεδομένο ότι είσαι ένας έμπειρος ηθοποιός, με πολλά χρόνια καριέρας και σημαντικούς θεατρικούς ρόλους, τι το διαφορετικό σου προσέφεραν ο «Σασμός» και ο ρόλος του Κώστα;

Είναι κατεξοχήν ηθοποιός του θεάτρου, το οποίο σαφώς μου έχει χαρίσει πολύ μεγάλες στιγμές και σημαντική πήρα. Όμως μια σειρά σαν τον «Σασμό», που έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία, προσφέρει μια αναγνωρισιμότητα που στο θέατρο απαιτείται πολύ περισσότερος χρόνος για να αποκτηθεί. Αυτό είναι το βασικό, ότι σε κάνει γνωστό στο ευρύ κοινό πολύ πιο γρήγορα και, όταν γίνεται μέσα από μια ποιοτική σειρά, είναι πολύ ευχάριστο, μεγάλη τύχη.

Υπάρχει κάποιου είδους εξαργύρωση της τηλεοπτικής αναγνωρισιμότητας σε επαγγελματικό επίπεδο;

Συνήθως υπάρχει, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που γίνεται απαραίτητα μέσα. Μπορεί να συμβεί και μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές φορές τα πράγματα δεν εξαργυρώνονται όταν το περιμένεις και μιλάω με βάση την πήρα μου. Έχω συμμετάσχει σε πολύ καλές δουλειές, που έχω γράψει, και έχει τύχει να μου γίνει πρόταση μετά από χρόνια χάρισε αυτές. Επειδή έκαναν τον «Σασμό», δε σημαίνει ότι θα αρχίσει να χτυπάει το τηλέφωνο μου. Αυτό μπορεί να συμβεί και μετά από ένα χρόνο. Γι’ αυτό είναι σημαντικό ένας ηθοποιός ότι κάνει να το κάνει με την ψυχή του, όπως ακριβώς κάνουμε όλοι με τον σεβασμό, τον οποίο έχουμε αγαπήσει και στον οποίο δίνουμε ότι καλύτερο υλικό έχουμε μέσα μας. Είναι λάθος να συμφωνήσει κάποιός με μια δουλειά με το σκεπτικό ότι θα του προκύψει κάτι άλλο. Δεν πετυχαίνει αυτή η συνταγή».

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved