Σασμός: Βέρα Μακρομαρίδου: «Με συναντούν στο δρόμο και μου φωνάζουν: "Γεια σου Άσπα, σε βλέπουμε"»
Media

Σασμός: Βέρα Μακρομαρίδου: «Με συναντούν στο δρόμο και μου φωνάζουν: "Γεια σου Άσπα, σε βλέπουμε"»

Τη Βέρα Μακρομαρίδου την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Άσπας στον «Σασμό».

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της ανέφερε πώς βρέθηκε στη σειρά του ALPHΑ και αν απολαμβάνει τον ρόλο της.

Πώς βρέθηκες να παίζεις την Άσπα στον «Σασμό»;

Πέρασα, όπως όλοι, δύσκολα την περίοδο της καραντίνας. Πριν από τον «Σασμό», έκανα δύο πραγματάκια, αλλά τελικά όλα παίζουν το ρόλο τους. Γύρισα ένα σποτάκι πέντε λεπτών για την Ημέρα της Γυναίκας, σαν ταινία μικρού μήκους, το οποίο πρόσθεσα στο βιογραφικό μου ως link, ώστε να έχει κάποιος που δεν με γνωρίζει ένα οπτικοακουστικό υλικό από μένα. Έκανα επίσης ένα gust τριών επεισοδίων στο σίριαλ «Ήλιος». Αυτά τα δύο ωστόσο με βοήθησαν να αναθαρρήσω μετά την καραντίνα. Στη συνέχεια με πήρε τηλέφωνο η casting director του «Σασμού», Μιράντα Ρωσταντή -η οποία με είχε δει άλλες δύο φορές σε casting αλλά δεν είχε προκύψει συνεργασία-, και με κάλεσε για οντισιόν συγκεκριμένα για το ρόλο της Άσπας, από την οποία πέρασαν πολλά κορίτσια. "Όταν πήγα, ήταν εκεί ο Δημήτρης Γεωργαλάς, που ήδη είχε πάρει το ρόλο του Κώστα, εγώ ήταν παρών και ο σκηνοθέτης της σειράς, Κώστας Κωστόπουλος. Αν και μας είχαν πει να μάθουμε μια συγκεκριμένη σκηνή, δεν την παίξαμε, αλλά μάθαμε μια καινούρια εκείνη την, ώρα. Όταν ολοκληρώθηκε το casting δεν μου είπαν τίποτα. Έπειτα από τρεις ημέρες, με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι είχα πάρει το ρόλο.

Ένιωσες από την αρχή να έχετε υποκριτική χημεία με τον Δημήτρη;

Κατάλαβα αμέσως άτι μπορούμε να συνεννοηθούμε. Είναι καταπληκτικός συνάδελφος, πολύ πρόθυμος να βοηθήσει και ακούραστος – στο casting βοήθησε όλες τις ηθοποιούς.

Σκέφτηκες ότι τα προηγούμενα casting, που δεν είχαν οδηγήσει σε κάποια δουλειά, ενδεχομένως έπιασαν τόπο;

Είναι σίγουρο αυτό! Η Μιράντα είχε καταλάβει τι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα, τι θα ήταν πιο κοντά σε μένα. Επιπλέον, είχε τύχει - αν και δεν ξέρω πόσο ρόλο έπαιξε αυτό- να με δει στο θέατρο πριν από κάποια χρόνια ο Κώστας Κωστόπουλος.

Την Άσπα την απολαμβάνεις;

Ναι, μου αρέσει αυτό το κορίτσι, κι ας μη συμφωνώ πάντα μαζί του. Έχουμε κάποια κοινά στοιχεία. Σίγουρα χρησιμοποιώ το δικό μου τρόπο και τον μεταγγίζω στην Άσπα, με την οποία έχουμε παρόμοιο-δυναμισμό και εξωστρέφεια. Από εκεί και πέρα, αν και οι επιλογές της δεν με βρίσκουν πάντα σύμφωνη, τη στηρίζω, καταλαβαίνω γιατί κάνει αυτό που κάνει.

Και η αναγνωρισιμότητα στη ζωή σου, όχι με την έννοια μιας μελλο­ντικής επαγγελματικής ευκαιρίας;

Υπάρχει και είναι κάτι που δεν περίμενα και που ακόμη μου φαίνεται ασιείο. Με συναντούν άνθρωποι στο δρόμο και μου φωνάζουν «γεια σου, Άσπα, σε βλέπουμε!». Είναι χαριτωμένο, αλλά μέ­χρι εκεί. Θεωρώ πως θα κρατήσει μέχρι να συμβεί κάτι άλλο και να με ξεχάσουν, δεν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Τώρα όμως που συμ­βαίνει, το ζω!

Πηγή:Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved