«Το χάσμα» – Νέα συγκλονιστική αστυνομική σειρά στην ΕΡΤ2
Media

«Το χάσμα» – Νέα συγκλονιστική αστυνομική σειρά στην ΕΡΤ2

Ένα τροχαίο. Μια ντετέκτιβ σε αμνησία. Το κουβάρι της αλήθειας ξετυλίγεται μέσα από τη νέα συγκλονιστική αστυνομική-δραματική σειρά, «Το χάσμα» (The Gulf), που θα παρακολουθήσετε -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- στην ΕΡΤ2.

Τα έξι επεισόδια του Α΄ Κύκλου μεταδίδονται από τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, στις 21:00.

«Το χάσμα» – Α’ Κύκλος
(The Gulf)

Αστυνομική-δραματική σειρά, συμπαραγωγής Νέας Ζηλανδίας-Γερμανίας 2019.
Σκηνοθεσία: Τσάρλι Χάσκελ, Ρόμπερτ Σάρκις, Γκέισορν Τάβατ, Καρολάιν Μπελ Μπουθ, Χελένα Μπρουκς.
Πρωταγωνιστούν: Κέιτ Έλιοτ, Ίντο Ντρεντ, Τίμι Κάμερον.

Γενική υπόθεση: Στη νήσο Γουαϊχέκε της Νέας Ζηλανδίας, ύστερα από ένα συγκλονιστικό τροχαίο η ντετέκτιβ Τζες Σάβατζ υποφέρει από αμνησία. Ο σύζυγός της κείτεται νεκρός. Εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να φέρει τον ένοχο αντιμέτωπο με τη Δικαιοσύνη.

  • Ο Β’ Κύκλος της σειράς μεταδίδεται από την Τρίτη 3 Μαΐου έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, στις 21:00

Όσα θα δείτε στα επεισόδια…

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022, στις 21:00

Eπεισόδιο 1ο: Μία ντετέκτιβ αναρρώνει από αμνησία, που προκλήθηκε ύστερα ένα συγκλονιστικό τροχαίο και αρχίζει να υποψιάζεται ότι τα φαινόμενα «απατούν» μετά την επανεμφάνιση ενός νεαρού αγοριού.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 26 Απριλίου 2022, στις 21:00

Eπεισόδιο 2ο: Ποια είναι η Λούσι και πού βρίσκεται; Ο χρόνος για την επίλυση του παζλ τελειώνει. Στο μεταξύ, η Ρούμπι δείχνει να κρύβει κάτι.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, στις 21:00

Eπεισόδιο 3ο: Ο Μπένινγκτον ζητάει βοήθεια από την Τζες. Ο Κόρο δίνει τις εντολές του και ένα… χέλι, στην Τζες. Η οικογένεια του Χοάνι θέλει να επιστραφεί η σορός του.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στις 21:00

Eπεισόδιο 4ο: Η Ρούμπι αγνοείται και η Τζες με την ομάδα της αγωνίζονται κόντρα στον χρόνο για να βρουν ένα χαμένο πτώμα και μαζί τον βασικό ύποπτο για τον φόνο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, στις 21:00

Eπεισόδιο 5ο: Ο θάνατος του Χοάνι πυροδοτεί μεγάλη ένταση στο νησί. Ένας πληροφοριοδότης έρχεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του. Μια ανάμνηση της Τζες, που έρχεται στην επιφάνεια, θα αποκαλύψει μια συγκλονιστική αλήθεια.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 2 Μαΐου 2022, στις 21:00

Eπεισόδιο 6ο (τελευταίο Α΄ Κύκλου): Οι έρευνες, επιτέλους, αποφέρουν καρπούς και ο Χάρντινγκ αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο. Η Ρούμπι κατέχει το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Όμως, κάποιος ακόμη γνωρίζει το μυστικό της Τζες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved