Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος ενημερώνεται κατά λάθος για το θάνατο του Φλοριάν
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Μάνος ενημερώνεται κατά λάθος για το θάνατο του Φλοριάν

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (26/4) επεισόδιο.

Η Διώνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει την οικία Πιπερόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή της Μαριτίνας, και επιχειρεί να επιστρέψει στο παλιό της σπίτι. Η σθεναρή άρνηση της Ντάντως, όμως, την αναγκάζει να ζητήσει καταφύγιο αλλού.

Ο Μάνος ενημερώνεται κατά λάθος για το θάνατο του Φλοριάν και αποφασίζει να γιορτάσει το γεγονός, πιστεύοντας πως ξεμπέρδεψε δια παντός από τον εκβιασμό και τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η Πελαγία προσπαθεί να διαχειριστεί τις νέες πληροφορίες.

Ο Φεγκούδης συναντά την Ολυμπία και τον Λουδοβίκο προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Η αλήθεια που θα έρθει στο φως θα αλλάξει ριζικά τη στάση της Σκορδίλως απέναντι στον αδερφό της και θα φέρει καινούργιες αλλαγές.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Φεγκούδης ενημερώνει την Σούλα ότι θα συνεχίσει να σκαλίζει την υπόθεση και θα το κάνει μέσω της δικαιοσύνης. Η Σκορδίλω ρωτάει ευθέως τον Λουδοβίκο και τον Φεγκούδη για τη σχέση που έχουν μεταξύ τους. Η Μαριτίνα αποκαλύπτει στον Πιπερόπουλο τις αληθινές προθέσεις της Διώνης.

Η Τόνια πηγαίνει στην αστυνομία να μάθει τα νεότερα σχετικά με τον θάνατο του Φλοριάν. Πως θα δικαιολογήσει η Διώνη την απαγωγή της Μαριτίνας στον Πιπερόπουλο; Ποια η αντίδραση της Πελαγίας όταν διαβάσει το ημερολόγιο της Βάσως και συνειδητοποιήσει την αλήθεια;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved