Σε ξένα χέρια: Ο Πάρης ψάχνει αγωνιωδώς τη Διώνη
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Πάρης ψάχνει αγωνιωδώς τη Διώνη

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (27/4) επεισόδιο.

Ο Πάρης ψάχνει αγωνιωδώς τη Διώνη η οποία βρίσκεται στο σπίτι του Χρύσανθου ζητώντας φιλοξενία. Ο Μάνος είναι χαρούμενος γιατί έμαθε τα νέα για τον Φλοριάν και η Μαριτίνα ζητά από τον αστυνόμο να αναλάβει εκείνη τα διαδικαστικά της σωρού του.

Η Σκορδίλω δέχεται μια περίεργη «επίθεση» από ένα δηλητηριασμένο βέλος και αποσυντονίζεται πλήρως κάνοντας τον Φεγκούδη, τον Λουδοβίκο και τη Σούλα να ανησυχήσουν.

Η Πελαγία παριστάνει πως έχει φαρυγγίτιδα για να μην μαρτυρήσει κατά λάθος στη Σούλα το μυστικό του Χρύσανθου, αλλά όταν αργότερα συναντά τη Διώνη αναστατώνεται και της ξεφεύγει μια σημαντική πληροφορία.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Διώνη αναγκάζεται να εγκαταλείψει την οικία Πιπερόπουλου μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή της Μαριτίνας, και επιχειρεί να επιστρέψει στο παλιό της σπίτι. Η σθεναρή άρνηση της Ντάντως, όμως, την αναγκάζει να ζητήσει καταφύγιο αλλού.

Ο Μάνος ενημερώνεται κατά λάθος για το θάνατο του Φλοριάν και αποφασίζει να γιορτάσει το γεγονός, πιστεύοντας πως ξεμπέρδεψε δια παντός από τον εκβιασμό και τον κίνδυνο να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Η Πελαγία προσπαθεί να διαχειριστεί τις νέες πληροφορίες.

Ο Φεγκούδης συναντά την Ολυμπία και τον Λουδοβίκο προκειμένου να λύσουν την παρεξήγηση και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση. Η αλήθεια που θα έρθει στο φως θα αλλάξει ριζικά τη στάση της Σκορδίλως απέναντι στον αδερφό της και θα φέρει καινούργιες αλλαγές.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved