Survivor: Απίστευτος ο Ατζουν! O λόγος που είπε «ευχαριστώ» στον Πηλαδάκη & η αντίδραση της Ναυσικάς
Media

Survivor: Απίστευτος ο Ατζουν! O λόγος που είπε «ευχαριστώ» στον Πηλαδάκη & η αντίδραση της Ναυσικάς

Survivor: Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό έπαθλο. Καθώς ο Γιώργος Λιανός απουσιάζει για προσωπικούς λόγους στην Ελλάδα, ο Ατζούν Ιλίτζαλι πήρε τη θέση του και πρόσφερε στην ομάδα που θα κερδίσει ένα αξέχαστο ταξίδι στο Μαϊάμι.

Οι παίκτες στο άκουσμα του επάθλου πανηγύρισαν και υποσχέθηκαν να «φάνε» χώμα προκειμένου να το κερδίσουν.

Πριν όμως από αυτή την ανακοίνωση, ο Ατζούν θέλησε με το δικό του τρόπο να «πειράξει» λίγο τους παίκτες, ξεκινώντας από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Αναφέρθηκε με έναν απίθανο τρόπο στον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη λέγοντας της πως τον γνωρίζει πολύ πριν τον γνωρίσει εκείνη. Η Ναυσικά απόρησε και έπειτα ο Ατζούν της εξήγησε:

«Μαθαίνω από τους φίλους μου στην Ελλάδα πως ο Κώστας είναι πολύ καλό παιδί και εύχομαι να μείνετε μαζί για πολλά χρόνια. Τον ξέρω πριν από σένα, αλήθεια δεν το ξέρεις;», της είπε με την ίδια να απορεί:

«Δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά αλλά κάθε χρόνο στέλνει κάποιο κορίτσι του στο παιχνίδι», της είπε με την παίκτρια να χαμογελά με αμηχανία. Έπειτα ο Ατζούν κοίταξε την κάμερα και είπε:

«Κώστα, εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο κορίτσι, μείνε μαζί του και να είσαι ευτυχισμένος. Εύχομαι να μην στείλεις άλλο κορίτσι σου σε επόμενο Survivor. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ».

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved