Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας με τον Κίτσουλα δρομολογούν το σχέδιό τους
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Ηλίας με τον Κίτσουλα δρομολογούν το σχέδιό τους

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πολύ σύντομα, ο Ιταλιάνος αναγκάζεται να παραιτηθεί και είναι να τον κλαίνε και οι ρέγγες!

Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης διώχνει τη Χρύσα, με τον χειρότερο τρόπο, ενώ ο Παναγής πανηγυρίζει που το όνειρό του για το «Τζουράσικ Παρκ» του Πλατάνου μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η Κατερίνα οργανώνει πάρτι για να συστήσει τον νέο «τρελιάρικο» εαυτό της, προκειμένου ο Παναγής να μη τη θεωρεί ξενέρωτη

Ο Τζώρτζης είναι πολύ μπερδεμένος στην τοποθεσία Πλάτανος, αφού η Καρμέλα και η Βαλέρια προσπαθούν να τον πείσουν πως ο παππούς του ζει και βασιλεύει… στην Ιταλία. Η Κατερίνα θέλει να γίνει μια άλλη, για να μην τη θεωρεί ο Παναγής ξενέρωτη και οργανώνει πάρτι με όλα τα Πλατανιωτάκια καλεσμένα, για να τους συστήσει τον νέο «τρελιάρικο» εαυτό της.

Ο Ηλίας με τον Κίτσουλα δρομολογούν το σχέδιό τους, για να παγιδεύσουν τον Σάββα και να στρέψουν τους Πλατανιώτες εναντίον του. Μόνο που το σχέδιο απαιτεί ένα μικρό ψεματάκι στη Φιλιώ, και ο Ηλίας, που έχει στερέψει από ιδέες, της λέει πως η Καλλιόπη πάσχει από άνοια. Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης υπνωτίζει τον εαυτό για να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του, παρέα με τον… Βαγγέλα!

Ο Σάββας ακούει κατά λάθος μία πικρή αλήθεια από την Καρμέλα και την Βαλέρια για τη συμφωνία που είχαν κάνει στο παρελθόν οι δυο τους, και ο κόσμος του γκρεμίζεται. Την ίδια ώρα, γκρεμίζεται και ο κόσμος της Χρύσας, αφού ο Τζώρτζης τη χωρίζει με τον χειρότερο τρόπο, θυμωμένος, για όλα όσα έχει μάθει από τον Κανέλλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved