Άγριες μέλισσες: Ψαρουδάκη: «Θα ήθελα η Κορίνα να μάθει την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα»
Media

Άγριες μέλισσες: Ψαρουδάκη: «Θα ήθελα η Κορίνα να μάθει την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα»

Στον δρόμο για την ενηλικίωσή της, η Κορίνα θα πορευτεί με τον Μπάμπη, ένα πλάσμα φωτεινό, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή της και να την απομακρύνει από το τοξικό οικογενειακό της περιβάλλον.

Η Στέλλα Ψαρουδάκη μίλησε σε γνωστό περιοδικό για τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το μέλλον της Κορίνας όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της σειράς Άγριες μέλισσες.

Θα μπορέσει η Κορίνα να απαλλαγεί από το τοξικό οικογενειακό της περιβάλλον;

«Συνήθως τέτοιου είδους πληγές μάς ακολουθούν πάντα στη ζωή μας. Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή η Κορίνα βρίσκεται στο σημείο όπου αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως υπάρχει αυτό το τοξικό περιβάλλον. Ωστόσο βρίσκεται σε άρνηση. Αν αποδεχτεί το πραγματικό πρόσωπο του Ακύλα, θα καταρρεύσει ένας ολόκληρος κόσμος γύρω της. Νιώθει βέβαια εγκλωβισμό, θέλει να φύγει από αυτό και θεωρεί πως ίσως ο Μπάμπης να είναι μια διέξοδος, το εισιτήριό της για να σωθεί».

Είναι δηλαδή ο Μπάμπης το μέλλον της;

«Έχει έρθει ο Μπάμπης στη ζωή της και τα έχει ταράξει όλα! Οι έρωτες γεννιούνται εκεί που δεν τους περιμένεις και όλα έγιναν έτσι ώστε οι δυο τους να έρθουν κοντά. Ο Μπάμπης είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει την εξορία στη Λέρο, έχει δει το κακό πρόσωπο του Ακύλα, είναι ένα πλάσμα φωτεινό και θέλει να ζήσει τη ζωή. Εκείνη τρέφει μια αγάπη τυφλή για τον «πατέρα» της, στην πραγματικότητα όμως ζει σε ένα τοξικό οικογενειακό περιβάλλον - ίσως γι' αυτό παντρεύτηκε τον Μελέτη. Εκείνος, ο Μπάμπης, είναι ένας ρομαντικός μουσικός και αγωνιστής.

Στο φινάλε θα νικήσει ο έρωτάς τους;

Η Κορίνα μέσα από αυτόν ίσως δει την αλήθεια και αναπνεύσει και εκείνη. Αυτό θέλει. Δεν τον βλέπει όμως σαν αποκούμπι, τον βλέπει σαν κάτι διαφορετικό και πιστεύει πως μαζί του μπορεί να ζήσει κάτι πιο έντονο».

Ήταν λάθος τελικά ο γάμος της Κορίνας και του Μελέτη;

«Ο Μελέτης μπήκε στη ζωή της Κορίνας σε μια στιγμή που εκείνη δεν είχε τον μπαμπά της δίπλα της και μόλις είχε χάσει τον θείο της. Επομένως ήρθε να αναπληρώσει μια θέση. Πίστευε ότι σε αυτόν τον άνθρωπο έχει όντως βρει το στήριγμά της και αυτόν που θα την κάνει ευτυχισμένη. Ο Μελέτης ανταποκρινόταν κάπως στα πρότυπα του πατέρα της. Εν τέλει, μάλλον δεν ήταν η σωστή επιλογή, για την Κορίνα, ούτε και για εκείνον, αφού έχει αλλού δοσμένη την καρδιά του. Νομίζω όμως ότι νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και υπάρχει αγάπη μεταξύ τους, όχι η ερωτική αγάπη που υπάρχει σε ένα ζευγάρι, είναι ίσως λίγο πιο πατρική. Θεωρώ λοιπόν πως ο Μελέτης θα συνεχίσει να φροντίζει την Κορίνα».

Πώς θα θέλατε να δείτε τον ρόλο να καταλήγει;

«Θα ήθελα η Κορίνα να μάθει την αλήθεια για τον πραγματικό της πατέρα και για το τι του έχει κάνει ο Ακύλας και έπειτα να τον αντιμετωπίσει ευθέως. Θα ήθελα να τη δω να στέκεται δυναμικά απέναντί του, θα ήθελα να ενηλικιωθεί», είπε η Στέλλα Ψαρουδάκη στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved