Τζο Μαριδάκη: Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor
Media

Τζο Μαριδάκη: Το πρώτο της μήνυμα μετά την αποχώρησή της από το Survivor

Η Τζο Μαριδάκη είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor.

Η ίδια ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τους Γιώργο Κατσαούνη, Σοφιάννα Αβραμάκη και Άρη Σοϊλέδη και τελικά αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης και από τον Άγιο Δομίνικο!

Στην πρώτη της ανάρτηση μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Τζο Μαριδάκη έγραψε: «Να είσαι γενναίος άνθρωπος. Να παίρνεις ρίσκα, διότι τίποτα δεν μπορεί να υποκαταστήσει την εμπειρία. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη! Μην σταματάτε να πιστεύετε στα όνειρά σας και να προσπαθείτε με πάθος γι αυτα!».

Ποια είναι η Τζο Μαριδάκη

Η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του φετινού Survivor γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη. Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο και πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. και παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

Μπήκε στο Survivor γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει. Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις» και η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Την ίδια ώρα δηλώνει πως λειτουργεί άριστα ως… μονάδα και όχι ως ομάδα!

Αυτή είναι η ανάρτησή της παρακάτω!

https://www.instagram.com/p/CctI-L2suhg

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved