Κι όμως είμαι ακόμα εδώ:Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε ένα απίθανο γκεστ! Αποκλειστική φωτό από το γύρισμα
Media

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ:Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε ένα απίθανο γκεστ! Αποκλειστική φωτό από το γύρισμα

Στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Κι όμως είμαι ακόμα εδώ» μπαίνει ο Λευτέρης Ελευθερίου σε ένα απίθανο guest!

Στο 29ο επεισόδιο, που θα προβληθεί το Σάββατο 7 Μαΐου, θα δούμε τον εξαιρετικό ηθοποιό, ο οποίος υποδύεται τον πρώην της Κατερίνας, η οποία έχοντας πλέον στο μυαλό της πως το τέλος έρχεται δεν θέλει να αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο

Η Κατερίνα ζητάει συγγνώμη πρώτα από μια πωλήτρια, μετά από μια παλιά της συμμαθήτρια, μετά από έναν πρώην της που τον πλήγωσε βαθιά και τέλος από την Αλίκη, τη συνάδελφό της στην ασφαλιστική.

Η Αλίκη, συγκινημένη από την κίνηση της Κατερίνας, της λέει όλη την αλήθεια για τον Δημήτρη και τη Λουκία. Η Μαρία λέει στον Αντώνη ότι η Κατερίνα τα έχει με τον Αλέξανδρο και ότι δεν θα πεθάνει. Ο Αντώνης ξεκαθαρίζει στον Αλέξανδρο πως, αν η Κατερίνα κινηθεί νομικά εναντίον τους, θα την υποστηρίξει.

Η Ροζαλία μαθαίνει ότι ο Ιάκωβος δεν είναι χωρισμένος, αλλά παντρεμένος και δεν προτίθεται να χωρίσει τη γυναίκα του. Ο Αλέξανδρος τσακώνεται με τη Νατάσα και η Νατάσα αποκαλύπτει στην Κατερίνα τα πάντα για την υγεία της.

Υπενθυμίζεται πως ο Λευτέρης Ελευθερίου παρέα με τον Αντώνη Κρόμπα μέσα από το «300…και δύο» φέρνει διαγαλαξιακό γέλιο στη νέα κωμική σειρά 12 ξεκαρδιστικών επεισοδίων, αποκλειστικά, στο ERTFLIX.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved