Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε τη Μεγάλη Παρασκευή; Η επιθυμία και η εξομολόγηση σε Ιερέα
Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι ζήτησε τη Μεγάλη Παρασκευή; Η επιθυμία και η εξομολόγηση σε Ιερέα

Η 33χρονη κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τη Μ. Παρασκευή να πάει στο κελί της ο ιερέας των φυλακών προκειμένου να εξομολογηθεί.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πέρασε το Πάσχα στο αναρρωτήριο των φυλακών Κορυδαλλού, που έχει διαμορφωθεί ειδικά, για τη κράτηση της, στον πρώτο όροφο του καταστήματος. Την Μ. Παρασκευή, ζήτησε και έτσι έγινε τελικά, ο ιερέας των φυλακών να πάει στο κελί της. Εκεί, η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κορούλα της, εξομολογήθηκε τις αμαρτίες της και σήμερα το πρωί, ο ίδιος ιερέας την κοινώνησε.

Από τους συγγενείς της, τη μητέρα, τον πατριό και την αδελφή της που έφτασαν στην Αθήνα για το έκτακτο επισκεπτήριο του Μ. Σαββάτου, είχε ζητήσει να φέρουν τρεις λαμπάδες, μία για κάθε παιδί, μιας και φέτος θα ήταν η πρώτη χρονιά που δεν θα πήγαινε η ίδια στο νεκροταφείο.

Το Μ. Σάββατο ωστόσο, ήταν και η πρώτη φορά που ζήτησε για να έχει μαζί της στο κελί τις τρεις φωτογραφίες των παιδιών της.

Στο πρώτο επισκεπτήριο η πρώτη έννοια ήταν η τηλεόραση, για να μπορεί να παρακολουθεί όλα όσα μεταδίδουν τα μέσα για την υπόθεσή της, το τι λέει ο Μάνος για εκείνη, τα τσιγάρα, χρήματα για να μπορεί να αγοράζει πράγματα από το κυλικείο και φυσικά πολλές… πάρα πολλές τηλεκάρτες για να μιλά ατελείωτες ώρες στο τηλέφωνο. Κυρίως, σχολιάζοντας σε δημοσιογράφους τα όσα παρακολουθούσε.

Και στο δεύτερο επισκεπτήριο, οι συγγενείς της, της άφησαν ξανά χρήματα, μιας και το φαγητό των φυλακών δεν φαίνεται να της αρέσει. Της έφεραν επίσης, τσιγάρα και φυσικά… πολλές… πάρα πολλές τηλεκάρτες. Ένα επισκεπτήριο, ωστόσο, που κράτησε δύο ολόκληρες ώρες λόγω των ημερών και όχι μόνο μισή, όσο διαρκεί συνήθως.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, χθες, ανήμερα του Αγίου Γεωργίου που η Τζωρτζίνα θα γιόρταζε αν ήταν στη ζωή, η Ρούλα Πισπιρίγκου, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved