Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα ζητά απ’ τον Πιπερόπουλο να αναγνωρίσει το πτώμα του Φλοριάν
Media

Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα ζητά απ’ τον Πιπερόπουλο να αναγνωρίσει το πτώμα του Φλοριάν

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (28/4) επεισόδιο.

Η Μαριτίνα ζητά απ’ τον Πιπερόπουλο να αναγνωρίσει το πτώμα του Φλοριάν και να αναλάβουν την κηδεία του, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο Φεγκούδης ανησυχεί που η Σκορδίλω δε λέει να εμφανιστεί στο σπίτι του κι αναρωτιέται αν θα χάσει πάλι τις μετοχές. Η Μάρω διώχνει τη Διώνη από το σπίτι τους αλλά ο Χρύσανθος επικοινωνεί πάλι μαζί της. Η Σούλα αντιλαμβάνεται ότι η Πελαγία δεν έχει φαρυγγίτιδα και κάτι της κρύβει.

Πώς θα αντιδράσει η Μαριτίνα όταν πιάσει τον Μάνο και την Τόνια να φιλιούνται; Ποια η αντίδραση της Σούλας όταν πάει στο σπίτι του Χρύσανθου για να πάρει απαντήσεις;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Πάρης ψάχνει αγωνιωδώς τη Διώνη η οποία βρίσκεται στο σπίτι του Χρύσανθου ζητώντας φιλοξενία. Ο Μάνος είναι χαρούμενος γιατί έμαθε τα νέα για τον Φλοριάν και η Μαριτίνα ζητά από τον αστυνόμο να αναλάβει εκείνη τα διαδικαστικά της σωρού του.

Η Σκορδίλω δέχεται μια περίεργη «επίθεση» από ένα δηλητηριασμένο βέλος και αποσυντονίζεται πλήρως κάνοντας τον Φεγκούδη, τον Λουδοβίκο και τη Σούλα να ανησυχήσουν.

Η Πελαγία παριστάνει πως έχει φαρυγγίτιδα για να μην μαρτυρήσει κατά λάθος στη Σούλα το μυστικό του Χρύσανθου, αλλά όταν αργότερα συναντά τη Διώνη αναστατώνεται και της ξεφεύγει μια σημαντική πληροφορία.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved