Είναι επίσημο! Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε την Ζενεβιέβ Μαζαρί μετά το τέλος του GNTM
Media

Είναι επίσημο! Σε αυτή την εκπομπή θα δούμε την Ζενεβιέβ Μαζαρί μετά το τέλος του GNTM

Τέλος το GNTM για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί! Η Βίκυ Καγιά και μια πλειάδα έμπειρων ανθρώπων συνθέτουν το νέο σκηνικό που επανέρχεται με την έναρξη της νέας σεζόν. Πού θα δούμε όμως τη Ζενεβιέβ, η οποία άφησε το δικό της αποτύπωμα στο ριάλιτι μοντέλων;

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μετά τη φημολογία που την ήθελε να μην μένει εκτός τηλεόρασης. Μέσα από ένα story της λοιπόν έκανε γνωστό πως θα είναι στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη στην παρουσίαση του Asia Express.

«Με ρωτάτε, με ρωτάτε, με ρωτάτε. Το κινητό μου έχει κοκκινίσει. Λοιπόν ήρθε η ώρα να σας απαντήσω. Ναι όντως φεύγω για το Asia Express. Τι είναι το Asia Express; Η απόλυτη πρόκληση. Ένα ταξίδι περιπέτειας, ένα ταξίδι από το οποίο όλοι μας θα γυρίσουμε νικητές. Θα το δει την καινούργια σεζόν στο star channel. Περιμένω πως και πως. Η καινούργια σεζόν θα είναι φαντασμαγορική.

Το GNTM το αγαπώ και θα συνεχίσω να το αγαπώ για πάντα. H μόνη διαφορά είναι ότι φέτος θα το απολαύσω μαζί με εσάς, αγκαλιά με μια γαβάθα ποπκόρν από τον καναπέ μου. Περιμένω πως και πως την καινούργια σεζόν στο STAR. Θα τα πούμε σύντομα. Σας αγαπώ. Περιμένω πως και πως να σας δείξω όλο αυτό το ταξίδι στην Ασία», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο βίντεο που ανήρτησε.

Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες, από την επόμενη σεζόν, έρχεται στο Star!

Το ρόλο του παρουσιαστή του Asia Express έχει αναλάβει o Πέτρος Πολυχρονίδης, oποίος αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την Ασία. Με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved