Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε on air για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο»
Media

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε on air για τον Μάνο Δασκαλάκη – «Έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο»

O Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό με αφορμή τις φωτογραφίες που έφεραν στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζουν τον Μάνο Δασκαλάκη και την Ρούλα Πισπιρίγκου να απολαμβάνουν το Πάσχα τους 17 μέρες μετά τον θάνατο της Μαλένας τους.

Στις 13 Απριλίου του 2019, η Μαλένα, πέθανε και οι γονείς της στις 27 Απριλίου σουβλίζουν το αρνί και περνούν το Πάσχα με φίλους… και τις φωτογραφίες είχε δημοσιεύσει φίλος τους στο facebook γράφοντας πως ο Μάνος είναι « τρελός ψήστης».

Αυτές οι φωτογραφίες στάθηκαν αφορμή να βγει ο Γιώργος Λιάγκας εκτός εαυτού!

Ο παρουσιαστής είπε χαρακτηριστικά: «17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού του, που δε ξέρεις από τι πέθανε, που πρέπει να είσαι με αντικαταθλιπτικά για να είσαι όρθιος –τουλάχιστον αυτό κάνει ο φυσιολογικός άνθρωπος για μένα-. Μπράβο στους ανθρώπους που καταφέρνουν να ψήνουν κρέατα και να ανεβάζουν φωτογραφίες, υποκλίνομαι».

Και πρόσθεσε σε έντονο ύφος: «έχω τρελαθεί τελείως, δεν αντέχω άλλο! Σας ζητώ συγγνώμη για την έντασή μου, είναι και τέτοιες ημέρες. Ακούστε λίγο, ο λαός τι λέει; Η ζωή συνεχίζεται, λέει ο λαός. Συγγνώμη, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις, η ζωή δεν συνεχίζεται. Να βρεις τη δύναμη να μεγαλώσεις τα παιδιά και όχι να μην σου καεί το medium rare κρέας. 17 ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού σου! Λέω να το πάω χαλαρά και ήπια αλλά δεν αντέχω κάποια στιγμή».

Δείτε το απόσπασμα από το πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved