Κατερίνα Καινούργιου: «Πάγωσε» με τις νέες ζωγραφιές έξω από το σπίτι των τριών κοριτσιών στη Πάτρα
Media

Κατερίνα Καινούργιου: «Πάγωσε» με τις νέες ζωγραφιές έξω από το σπίτι των τριών κοριτσιών στη Πάτρα

Πάτρα: Το βράδυ της Τρίτης (26-04) άγνωστοι έξω από το σπίτι της Ρούλας και του Μάνου έγραψαν υβριστικά μηνύματα ενώ την ίδια ώρα άνθρωποι της περιοχής συνεχίζουν να αφήνουν ζωγραφιές για τα τρία άτυχα κοριτσάκια.

Η Κατερίνα Καινούργιου «παγωμένη» παρακολουθούσε αυτές τις εικόνες, με την ίδια να σχολιάζει:

«Δεν ξέρω παιδιά αλλά που με σοκάρει περισσότερο είναι το γεγονός ότι μπορεί αυτές τις ζωγραφιές να τις έχουν κάνει παιδιά. Υπάρχει περίπτωση να είναι από παιδιά στην εφηβεία και αυτό με σοκάρει ακόμη περισσότερο», είπε εμφανώς ταραγμένη με όλα όσα έβλεπε.

Δες το απόσπασμα

Το απόγευμα της Τρίτης (26-04) μέσα από την εκπομπή Live News έγινε γνωστό πως η 33χρονη κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τη Μ. Παρασκευή να πάει στο κελί της ο ιερέας των φυλακών προκειμένου να εξομολογηθεί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου, πέρασε το Πάσχα στο αναρρωτήριο των φυλακών Κορυδαλλού, που έχει διαμορφωθεί ειδικά, για τη κράτηση της, στον πρώτο όροφο του καταστήματος.

Την Μ. Παρασκευή, ζήτησε και έτσι έγινε τελικά, ο ιερέας των φυλακών να πάει στο κελί της. Εκεί, η γυναίκα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κορούλα της, εξομολογήθηκε τις αμαρτίες της και σήμερα το πρωί, ο ίδιος ιερέας την κοινώνησε. Από τους συγγενείς της, τη μητέρα, τον πατριό και την αδελφή της που έφτασαν στην Αθήνα για το έκτακτο επισκεπτήριο του Μ. Σαββάτου, είχε ζητήσει να φέρουν τρεις λαμπάδες, μία για κάθε παιδί, μιας και φέτος θα ήταν η πρώτη χρονιά που δεν θα πήγαινε η ίδια στο νεκροταφείο.

Το Μ. Σάββατο ωστόσο, ήταν και η πρώτη φορά που ζήτησε για να έχει μαζί της στο κελί τις τρεις φωτογραφίες των παιδιών της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved