Παναγιώτα Βλαντή: Με ενοχλεί η ερώτηση «πότε θα κάνει παιδί». Φέρνουν σε δύσκολη θέση μία γυναίκα
Media

Παναγιώτα Βλαντή: Με ενοχλεί η ερώτηση «πότε θα κάνει παιδί». Φέρνουν σε δύσκολη θέση μία γυναίκα

Η Παναγιώτα Βλαντή μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τους γονείς της που δεν την άφηναν να ασχοληθεί με την υποκριτική, για την προσωπική της ζωή και για τον σύζυγο της που ήρθε την κατάλληλη στιγμή στη ζωή της.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ενοχλητική ερώτηση που συχνά δέχονται οι γυναίκες σχετικά με το ποτέ θα αποκτήσουν παιδί, άλλα και μίλησε για την επιτυχημένη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» στην οποία συμμετείχε στο MEGA.

«Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου. Στην αρχή έλεγα θα μπω στη σχολή για να μάθω να μην ντρέπομαι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με οδηγήσει κάπου αλλού. Το ήθελα, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή, που φοβόμουν να το σκεφτώ. Σιγά σιγά άρχισα να ανοίγω κι αυτό άνθισε. Είχα πει στον εαυτό μου «πρέπει να πετύχεις». Ήθελα να πετύχω και για εμένα και για τους γονείς μου. Ήθελα να τους πω “ορίστε που δεν με αφήνατε”», είπε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως την φωνάζουν «σπασικλάκι», γιατί διαβάζει πολύ τους ρόλους της και δεν θέλει να αλλάζει το σενάριο.

«Στην προσωπική μου ζωή ποτέ δεν έψαξα το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει. Το τέλειο είναι και βαρετό. Ήθελα έναν άντρα που θα με κάνει να ερωτευτώ και να είμαι καλά. Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή τον άνθρωπο μας. Μπορεί αν γνώριζα νωρίτερα τον άντρα μου να μην ήμασταν μαζί».

Η ίδια δηλώνει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσει την κοινωνία ότι θα πρέπει αν παντρευτεί στα 30 και να κάνει παιδί στα 35, ενώ κεξαθάρισε πως την ενοχλεί η ερώτηση σχετικά με το πότε θα κάνει παιδί μία γυναίκα, γιατί τη φέρνουν σε δύσκολη θέση.

«Στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” αρχικά φοβόμουν επειδή ο ρόλος ήταν έξω από εμένα. Επειδή έχω μάθει να δουλεύω όμως οι φόβοι έφυγαν αμέσως», δήλωσε και πρόσθεσε ότι εκείνο που της προκαλεί εντύπωση είναι ότι υπάρχουν πολύ μικρά παιδιά που γνωρίζουν την ύπαρξη της σειράς, γιατί τη βλέπουν στο Youtube.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Ελένη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved