Άγριες μέλισσες: Αλεξανδρής: «Η σειρά θα έχει το grand φινάλε που της αξίζει. Θα έχει ανατροπές»
Media

Άγριες μέλισσες: Αλεξανδρής: «Η σειρά θα έχει το grand φινάλε που της αξίζει. Θα έχει ανατροπές»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής σε γνωστό περιοδικό και φυσικά και για τις Άγριες μέλισσες.

Όπως είπε μάλιστα ο ίδιος, θεωρεί ότι η σειρά μετά από τρία χρόνια επιτυχίας θα έχει το φινάλε που της αξίζει.

Μετά από τρία χρόνια που πρωταγωνιστείς στις «Άγριες Μέλισσες», σίγουρα ο κόσμος σε φωνάξει Κυριάκο και όχι με το όνομα σου…

Την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν με φώναζαν Κυριάκο, φέτος όμως με αποκαλούν Βαμβακά και Κοινοτάρχη. Ομολογώ ωστόσο ότι πλέον είναι πολλοί εκείνοι που έμαθαν το όνομά μου και με αποκαλούν Βαγγέλη ή κύριο Αλεξανδρή θέλοντας να μάθουν τι θα συμβεί στη συνέχεια της σειράς. Χαίρομαι πολύ όλο αυτό που συμβαίνει καθώς, μέσα από την επαφή με τον κόσμο, μοιράζομαι την αγάπη του για τις «Άγριες Μέλισσες».

Τελικά, ήταν για σένα οι «Άγριες Μέλισσες» το εισιτήριο για την επιτυχία και την έντονη αναγνωρισιμότητα;

Αυτό είναι δεδομένο και αναμφισβήτητο. Πρόκειται για μια τηλεοπτική δουλειά-σταθμό στην καριέρα και τη ζωή μου. Από την πρώτη ημέρα των γυρισμάτων, γέμιζε την ψυχή μου γιατί διαθέτει ένα μοναδικό συνδυασμό: ποιότητα και επιτυχία. Δεν ξέρω αν η επιτυχία έχει συνταγή, αλλά το συγκεκριμένο σίριαλ κατάφερε να την κατακτήσει και να ανοίξει και πάλι το δρόμο της μυθοπλασίας. Κατ' αρχάς, το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι αποτελεί μια αμιγώς ελληνική σειρά, η οποία γυρίστηκε με μεράκι, αγάπη και ένα σπουδαίο καστ. Για αυτόν το λόγο, νιώθω υπερήφανος, χαρούμενος, τυχερός και ευλογημένος για ό,τι έζησα για τρία ολόκληρα χρόνια στις «Άγριες Μέλισσες». Μακάρι να γίνονται κάθε χρόνο τέτοιες τηλεοπτικές δουλειές! Το ξέρω ότι είναι αδύνατον οπότε πάμε για άλλα. Άλλωστε όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν.

Στενοχωριέσαι τώρα που η σειρά φτάνε στο τέλος της και ολοκληρώνονται σιγά σιγά τα γυρίσματα;

Σίγουρα. Αισθάνομαι χαρμολύπη - από τη μία χαίρομαι που ήμουν μέρος μιας τόσο επιτυχημένης σειράς και από την άλλη συγκινούμαι που φτάνουμε στο τέλος. Γενικά, σε όλε μου τις δουλειές, συγκινούμαι όταν ολοκληρώνονται. Με τις «Άγριες μέλισσες όμως είναι τελείως διαφορετικά. Λόγω του ότι προβάλλονταν για τρεις συνεχείς σεζόν, δεθήκαμε πολύ και θα μου λείψουν οι πάντες. Πρέπει να πω πάντως ότι η συγκεκριμένη σειρά, πέραν όλων όσα βλέπει ο κόσμος, στην περάτωσή της ήταν ένας ζωντανός οργανισμός κι αυτό το έχω απολαύσει στο έπακρο. Εύχομαι να μου τύχουν και άλλες τέτοιες δουλειές στην καριέρα μου.

Περιμένεις πως η επιτυχία που γνώρισες μέσα από το ρόλο σου αλλά και από τη σειρά θα εξαργυρωθεί με καλές δουλειές;

Το ελπίζω και ανυπομονώ. Γίνονται συζητήσεις και το μέλλον θα δείξει τις νέες συνεργασίες.

Πάμε τώρα στο Διαφάνι. Είναι γεγονός ότι ο Κυριάκος Βαμβακάς κυριαρχεί στις εξελίξεις. Από τη μια στιγμή στην άλλη, γίνεται κοινοτάρχης, χωρίζει από την Ουρανία, τρώει ξύλο από τον Ακύλα και στη συνέχεια λέει ναι στην πρόταση του Σαραντόπουλου να πάει στην Αμερική. Τελικά, η Ουρανία θα επιστρέψει στην αγκαλιά του Κυριάκου;

Νομίζω πως αυτό ούτε οι σεναριογράφοι το γνωρίζουν . Επειδή συζητάμε και τους ρωτάμε διάφορα, μου απαντούν ότι προς το παρόν δεν ξέρουν πού θα πάει η ιστορία. Το σίγουρο είναι ότι οι εξελίξεις θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Να περιμένουμε δηλαδή συγκλονιστικέ εξελίξεις τώρα που έχουμε αρχίσει πλέον να μετράμε αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε;

Πιστεύω ακράδαντα ότι η σειρά θα έχει το τέλος που της αξίζει. Θα υπάρξει μεγάλη ανατροπή στα πάντα.

Ποια είναι τα κοινά στοιχεία που έχει ο χαρακτήρας του Κυριάκου Βαμβακά με αυτό του Βαγγέλη Αλεξανδρή;

Προσωπικά, ως Βαγγέλης, αν με χώριζε η γυναίκα της ζωής μου για κάποιον άλλο, δεν θα ήθελ να την ξαναδώ. Βρίσκω τον Κυριάκο πολύ open minded όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα με την Ουρανία. Τώρα, σχετικά με τα κοινά μας στοιχεία έχουμε και οι δύο καλλιτεχνική φύση. Είμαστε μποέμ τύποι και διαθέτουμε ευαισθησίες και πολύ χιούμορ, είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο Hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved