Media

Η τούρτα της μαμάς: Η Μαριλού σε ερωτικό τρίγωνο και η οικογένεια Βασίλαινα σε σοκ

Η τούρτα της μαμάς: Έναν κύριο που γνώρισε τυχαία στο κέντρο της Αθήνας, τον Ιάσονα Ιάσονος (Άθως Αντωνίου), φέρνει κρυφά στο σπίτι η Μαριλού.

Ο ίδιος, δικηγόρος και παντρεμένος, φυσικά δεν θέλει δημοσιότητα, όπως βέβαια και η ίδια, αφού τον βλέπει κρυφά από το ταίρι της, τον Βάρσο. Όμως, όταν εμφανίζεται ο ντετέκτιβ Σπύρος Πετρίδης (Δημοσθένης Ξυλαρδιστός), τον οποίο έχει βάλει η γυναίκα του Ιάσονος για να δει αν την απατάει, τα γεγονότα παίρνουν αναπάντεχη τροπή.

Σπαρταριστές καταστάσεις, ανατροπές και αστείρευτο γέλιο στο νέο απολαυστικό επεισόδιο της αγαπημένης κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που μεταδίδεται την Πέμπτη 28 Απριλίου 2022, στις 22:00.

Εκπλήξεις ετοιμάζει στην οικογένεια η Μαριλού, αφού πάνω που πίστευαν πως έχει βρει το ταίρι της στον Βάρσο, φέρνει κρυφά έναν κύριο που γνώρισε τυχαία στο κέντρο της Αθήνας, τον Ιάσονα Ιάσονος.

Ο ίδιος, δικηγόρος και παντρεμένος, και φυσικά δεν θέλει να μάθει κανείς για τη συνάντησή του με τη Μαριλού, όπως βέβαια και η ίδια, αφού τον βλέπει κρυφά όταν ο Βάρσος λείπει.

Μια σειρά γεγονότων που δεν υπολόγιζε, όμως, συμβαίνουν, όταν εμφανίζεται ένας ντετέκτιβ, τον οποίο έχει βάλει η γυναίκα του Ιάσονος για να δει αν την απατάει, με αποτέλεσμα να περιπλέκονται τα πράγματα, αφού ο ίδιος παρουσιάζεται ως γιατρός για να μη δημιουργήσει πρόβλημα στη Μαριλού. Θα τον καταλάβουν οι υπόλοιποι;

GUESTS: Ο Δημοσθένης Ξυλαρδιστός στον ρόλο του ντετέκτιβ Σπύρου Πετρίδη και ο Άθως Αντωνίου στον ρόλο του Ιάσονα Ιάσονος.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved