Survivor: Δάκρυα στο έπαθλο επικοινωνίας με άρωμα... Πάσχα! Το «σ' αγαπώ» της Ασημίνας στον Δάντη
Media

Survivor: Δάκρυα στο έπαθλο επικοινωνίας με άρωμα... Πάσχα! Το «σ' αγαπώ» της Ασημίνας στον Δάντη

Survivor: Οι παίκτες των Μπλε κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας που είχε άρωμα από... Πάσχα καθώς οι δικοί τους άνθρωποι θα τους εύχονταν τα Χρόνια Πολλά λόγω των ημερών. 

Mετά από ένα υπέροχο γεύμα με μπάρμπεκιου, φέτα και άλλες λιχουδιές από Ελλάδα, οι παίκτες των Μαχητών κάθισαν για να δουν και να ακούσουν τα μηνύματα των δικών τους ανθρώπων που τόσο πολύ ήθελαν για να πάρουν λίγο τα "πάνω" τους ψυχολογικά.

Η Σταυρούλα δέχτηκε μήνυμα από τον σύντροφό της ο οποίος και μαρτύρησε πως κάθε Πάσχα εκείνη δεν λυγίζει μπροστά στις λιχουδιές του κοκορετσιού και του αρνιού αλλά προτιμάει κοτόπουλο και μπιφτέκια γαλοπούλας. Δείτε ποιο ήταν το μήνυμά της:

Τη γλυκιά φωνούλα της κορούλας του άκουσε ο Στάθης Σχίζας ο οποίος τής έστειλε τα πιο τρυφερά φιλιά:

Τα παράπονά της στην κόρη της Ναυσικά έκανε η μαμά της η οποία της είπε ότι έχουν χρόνια να κάνουν μαζί Πάσχα. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ο Νίκος Γιάννης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν άκουσε τους γονείς του να του εύχονται χρόνια πολλά:

Τη φωνή και τις ευχές του αδελφού του Βασίλη άκουσε ο Απόστολος Ρουβάς ο οποίος και μετέφερε στον Άγιο Δομίνικο το κλίμα που επικρατούσε στην Κέρκυρα λίγο μετά την πρώτη Ανάσταση το μεγάλο Σάββατο. Δείτε το παρακάτω βίντεο:

Συγκινημένος και ο Κατσαούνης όταν άκουσε τη μητέρα του να του εύχεται χρόνια πολλά.

Την πιο τρυφερή επικοινωνία όμως είχαν η Ασημίνα με τον Χρήστο Δάντη. Ο τραγουδιστής της έστειλε τις πιο όμορφες ευχές του. Η Ασημίνα φυσικά έβαλε τα κλάματα και στο τέλος του είπε "σ' αγαπώ πολύ". Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved