Καινούργιου: Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής μετά το βίντεο της Τούνη για τα αρνητικά σχόλια
Media

Καινούργιου: Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής μετά το βίντεο της Τούνη για τα αρνητικά σχόλια

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της το πρωί της Πέμπτης (28-04) με αφορμή το βίντεο της Ιωάννας Τούνη και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά το θάνατο της μαμάς της.

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα βίντεο, το πρώτο μετά την απώλεια μοιράστηκε τις σκέψεις της ενώ απάντησε και στα αρνητικά σχόλια ότι παρά το πένθος της τη Μεγάλη Παρασκευή βρέθηκε με τον αγαπημένο της, Δημήτρη Αλεξάνδρου στη Ναύπακτο και την τσάκωσε ο φωτογραφικός φακός στον επιτάφιο τονίζοντας ότι «θα πενθήσω όπως θέλω εγώ»!

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη είπε:

«Μετά την κηδεία της μαμάς μου που έγινε στις Σέρρες ήμουνα με τον Δημήτρη στην Αθήνα και μην έχοντας συγγενείς στην Αθήνα και οι δύο πήγαμε στο πατρικό ενός φίλου του Δημήτρη αυθημερόν στη Ναύπακτο για την περιφορά του Επιταφίου. Τα σχόλια ήταν λες και πήγα στα μπουζούκια και χόρευα πάνω στα τραπέζια». Και με δάκρυα στα μάτια είπε:

«Για να λήξει αυτό το θέμα εδώ. Έχω το δικαίωμα και σε πένθος να βγω με τον σύντροφό μου και να πάω στον Επιτάφιο ή όπου αλλού θέλω. Δεν θα κάτσω άλλο να φορέσω μαύρα ρούχα, ούτε συνέχεια να κλαίω, ούτε να κάνω κάτι άλλο από τα θλιβερά πράγματα που σκέφτεστε γιατί μισείτε τους άλλους. Δεν ξέρω πως κρίνετε εσείς τι πρέπει να κάνω τώρα. Εγώ είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με βλέπει και θα ήθελε να με βλέπει απλά να χαμογελώ», είπε μεταξύ άλλων.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε καθώς όπως είπε είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνει αυτό ενώ τη δική του απάντηση έδωσε και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved