Η νέα σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των Κυριών» έρχεται στον ALPHA
Media

Η νέα σειρά εποχής «Ο Παράδεισος των Κυριών» έρχεται στον ALPHA

Μια νέα σειρά έρχεται στον ALPHA.

Ο ALPHA για τη σεζόν 2022-2023 προετοιμάζει μια νέα σειρά εποχής η οποία φέρει το όνομα «Ο Παράδεισος των Κυριών» και θα προβάλλεται στις 20:00.

Οι υπεύθυνοι του ΑΙΡΗΑ, ενόψει της τηλεοπτικής σεζόν 2022- 2023, θέλουν να δημιουργήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα και να δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην παραγωγή της ελληνικής μυθοπλασίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, πρόσφατα, εξασφάλισαν τα δικαιώματα ενός επιτυχημένου ιταλικού φορμάτ. Πρόκειται για τη ρομαντική σειρά εποχής «Il Paradiso delle Signore» (μτφρ. «Παράδεισος των κυριών»), που πρόκειται να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και να προβάλλεται τέσσερις φορές την εβδομάδα, στη ζώνη των 20.00.

Το σενάριο έχει αναλάβει μία έμπειρη ομάδα σεναριογράφων και μέσα σε αυτή φαίνεται να είναι η Δήμητρα Τσόλκα (σ.σ.: «Το σόι σου», «Σπίτι είναι»), ενώ το τιμόνι της σκηνοθεσίας κρατάει ο Γιάννης Βασιλειάδης. Εκείνος, μάλιστα, επιστρέφει στον σταθμό έναν χρόνο μετά την ολοκλήρωση της επιτυχημένης καθημερινής κωμωδίας «Έλα στη θέση μου».

Η σειρά μας μεταφέρει στη δεκαετία του '60, σε ένα πολυκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας παρουσιάζοντας τη ζωή και την καθημερινότητα του ιδιοκτήτη αλλά και των εργαζομένων του.

Πηγή:MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved