Παλιοσπύρου: Τα πρώτα συγκλονιστικά πλάνα από την εκπομπή και ο λόγος που εμφανίστηκε χωρίς μάσκα
Media

Παλιοσπύρου: Τα πρώτα συγκλονιστικά πλάνα από την εκπομπή και ο λόγος που εμφανίστηκε χωρίς μάσκα

Απόψε το βράδυ και για πρώτη φορά η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίζεται χωρίς την μάσκα της και μιλά στο Σταύρο Θεοδωράκη για τη ζωή της πριν και μετά την επίθεση με το βιτριόλι.

«Γυρνάει» στις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξηγεί την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη.

Η κάμερα των «Πρωταγωνιστών» την ακολουθεί στα χειρουργεία της και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού. Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης (28-04) προβλήθηκαν τα πρώτα συγκλονιστικά πλάνα από την εκπομπή. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με τον λόγο που η Ιωάννα Παλιοσπύρου πήρε την απόφαση να κάνει την πρώτη της εμφάνιση χωρίς τη μάσκα.

Η παρουσιάστρια είπε πως: «Όλες αυτές οι ανασφάλειες, οι μπούδρες που καμιά φορά μας πιάνουν και βάζω και τον εαυτό μου μέσα… δείτε αυτή την εκπομπή. Η Ιωάννα έχει μια ζωή φυσιολογική… αυτή τη κοπέλα για μένα είναι φωτεινό παράδειγμα, παράδειγμα προς μίμηση. Θέλετε να σας πω γιατί μπαίνει στη διαδικασία να δείξει το πρόσωπό της; Για να δώσει δύναμη και σε άλλες γυναίκες. Είναι εξαιρετική», είπε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved