Χάρης Σώζος για «Τρία μίλια»: «Οι εξελίξεις συνεχίζονται, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις»
Media

Χάρης Σώζος για «Τρία μίλια»: «Οι εξελίξεις συνεχίζονται, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις»

Ο Χάρης Σώζος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά του STAR, «Τρία μίλια».

Τον Χάρης Σώζος τον απολαμβάνουμε αυτή την περίοδο ως Γεράσιμο Ανδρεάδη στην κοινωνική σειρά του STAR, «Τρία μίλια». Ο ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τον ρόλο του. Πως βλέπει ο Χάρης Σώζος τον Γεράσιμο Ανδρεάδη; Κρύβει μυστικά;

Πως θα περιγράφατε τον Γεράσιμο Ανδρεάδη που υποδύεστε στη σειρά;

Είναι ένας άνθρωπος ευγενής, σεμνός, γενναιόδωρος με αγάπη για την οικογένεια του, τον τόπο του, με αγωνία για τα παιδιά του, πρόθυμος να βοηθήσει όπου και όσους μπορεί.

Ο Γεράσιμος είναι αυτό που βλέπουμε ή υπάρχει κάποιο μυστικό που κρύβει καλά;

Πιστεύω , όπως και οι υπόλοιποι ήρωες, κάποιο κρυμμένο μυστικό θα έχει και αυτός. Και φαντάζομαι ότι θα αποκαλυφθεί στη συνέχεια. Τρομάζω για τον Γεράσιμο που μπορεί να χρειαστεί να γνωρίσω κάποια στιγμή...

Εκείνος γνωρίζει το μυστικό που κρύβει η σύζυγος του, η Κάτια, και σε τι βαθμό τον επηρεάζει;

Δεν ξέρει αν και τι μυστικό κρύβει ή σύζυγός του, η Κάτια, αλλά ούτε εγώ, σαν Γεράσιμος, το γνωρίζω αυτή τη στιγμή, ούτε ως ηθοποιός. Τώρα εάν κρύβει κάποιο συνταρακτικό μυστικό και το πώς και πόσο θα τον επηρεάσει, θα το δούμε στη συνέχεια.

Ο Γεράσιμος και η Φωτεινή, από τότε που εκείνη του έσωσε τη ζωή , έχουν μία ιδιαίτερη σχέση.. . Πώς εξελίσσεται αυτή;

Όταν κάποιος άνθρωπος σου σώσει τη ζωή, έτσι κι αλλιώς δημιουργείται μία ιδιαίτερη σχέση. Η σχέση του Γεράσιμου με τη Φωτεινή είναι πάρα πολύ σημαντική. Νιώθει ευγνώμων, την πιστεύει, την εκτιμά και θέλει πραγματικά να τη βοηθήσει. Το πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση μεταξύ τους και πόσο μπορεί να τον βοηθήσει η Φωτεινή στο πρόβλημα που έχει με τον μεγάλο του γιο, τον Μιχάλη, θα το δούμε προσεχώς.

Είναι εύκολο να διατηρήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στους γιους του τον Μιχάλη και τον Στέφανο;

Το μεγάλο πρόβλημα ανάμεσα σε γονείς και παιδιά, όταν υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ τους είναι πώς θα μπορέσει ως πατέρας να κρατήσει τις ισορροπίες και να καταφέρει να δει τα παιδιά του αγαπημένα και μονιασμένα. Προσπαθεί με νύχια και με δόντια να συμφιλιώσει τα δύο παιδιά του, να τα προστατεύσει και να τους παρέχει ό,τι καλύτερο μπορεί. Δεν ξέρω , όμως αν αυτό είναι εφικτό, όπως δεν ξέρω ακόμη και ποια είναι η αιτία που τους έχει οδηγήσει σε αυτή τη διαμάχη.

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς;

Οι εξελίξεις συνεχίζονται, οι ανατροπές και οι εκπλήξεις. Πολλά τα ερωτηματικά και νομίζω ότι θα κρατήσει αδιάπτωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Πιστεύω ότι είναι μία σειρά η οποία, όσο προχωράει, θα κεντρίζει περισσότερο την περιέργεια του τηλεθεατή.

Πιστεύετε ότι έχει βελτιωθεί το επίπεδο της ελληνικής μυθοπλασίας σε σχέση με το παρελθόν ή έχουμε δρόμο ακόμα;

Νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια η ελληνική μυθοπλασία βαδίζει σε πάρα πολύ καλούς και σωστούς δρόμους. Έχουν βγει ενδιαφέρουσες σειρές στην τηλεόραση, με αρκετά ισχυρά σενάρια, πολύ καλούς ηθοποιούς, και αυτό έκανε τον κόσμο να σταθεί και πάλι στις ελληνικές σειρές και να τις αγκαλιάσει με αγάπη. Αυτό φαίνεται και από τις τηλεθεάσεις αλλά και από την υποστήριξη που παρέχουν σε αρκετές σειρές.

Πηγή: MY TV

Διαβάστε επίσης:

Τρία μίλια: Ο αστυνομικός πάει στο δημαρχείο και ζητάει από τον Τίμο να τον ακολουθήσει στο τμήμα

Τρία μίλια: Το θέαμα στην παραλία τους σοκάρει όλους

Τρία μίλια: Η σχέση της Φωτεινής με τον Ευθύμη γίνεται γνωστή σε όλο το νησί

Τρία μίλια: Τίμος και Μιχάλης προλαβαίνουν τον εκβιαστή λίγο πριν επιβιβαστεί στο πλοίο

Τρία μίλια: Ο Μιχάλης και ο Τίμος εξακριβώνουν το πρόσωπο του εκβιαστή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved