Σασμός: Γιώργος Χριστοδούλου: «Ο κόσμος με φωνάζει Σταύρο, και πως βιάστηκα να παντρευτώ την Αργυρώ»
Media

Σασμός: Γιώργος Χριστοδούλου: «Ο κόσμος με φωνάζει Σταύρο, και πως βιάστηκα να παντρευτώ την Αργυρώ»

Σασμός: Ο Γιώργος Χριστοδούλου υποδύεται τον Σταύρο στην αγαπημένη σειρά, τον άντρα που στέκεται στο πλευρό της Αργυρώς και μεγαλώνει μαζί της το παιδί που εκείνη έχει αποκτήσει με τον Αστέρη. 

Ο ηθοποιός σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μιλάει για τον ρόλο του αλλά και για τις αντιδράσεις του κόσμου κάθε φορά που τον συναντούν στον δρόμο. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Βλέπατε Σασμό πριν μπείτε στη σειρά;

«Είχα δει λίγο στην αρχή και μου άρεσε πολύ ότι γίνεται προσπάθεια να υπάρχει ποιότητα τόσο στη σκηνοθεσία όσο και στην υποκριτική που με αφορά.
Παίζουν ηθοποιοί που θαυμάζω και φαίνεται πως από την αρχή είχαν βάλει τον πήχη πολύ ψηλά».

Περάσατε από κάστινγκ;

«Με είχαν καλέσει πριν ξεκινήσει η σειρά για να συμπεριληφθώ στο καστ, όχι στον ρόλο του Σταύρου αλλά τότε είχα κάποιες αμφιβολίες, οπότε δεν προχώρησε. Όταν αργότερα μου πρότειναν τον Σταύρο, έναν ρόλο που με γοήτευσε και σκεφτόμενος ότι θα είμαι με συναδέλφους που εκτιμώ, είπα το ναι».

Παρ' όλα αυτά, είχατε πει στο παρελθόν πως δεν θέλετε την τηλεόραση γιατί δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις δημόσιες σχέσεις που απαιτεί αυτό το μέσο...

«Είναι αλήθεια αυτό, γενικά όλο αυτό το κομμάτι είναι τρομακτικό για μένα. Ίσως φέρνω και τον συνομιλητή μου σε δύσκολη θέση ορισμένες φορές... Πέρα από αυτό, βλέποντας τον εαυτό μου στην κάμερα σε ένα μάθημα κινηματογράφου που είχα κάνει,
τρόμαξα. Μου φάνηκε τόσο κακό και λάθος που είχα πει ότι ήθελα να μείνω μακριά από όλο αυτό. Μου πρότειναν πράγματα κατά καιρούς αλλά αρνιόμουν. Αυτή τη φορά. επειδή περάσαμε μια φάση τελματική ως κλάδος όπου τα πράγματα κινούνταν αργά παρόλο που εγώ είχα δουλέψει μέσα στην καραντίνα, αποφάσισα να μη φοβηθώ ποτέ τίποτα σχετικό με την τέχνη μου».

Είναι λοιπόν η τηλεόραση ένα πεδίο που θα εξερευνήσετε και στο μέλλον;

«Φυσικά και είναι μια εμπειρία πολύ ευχάριστη. Ποτέ όμως δεν θα αφήσω το θέατρο. Εξακολουθεί να είναι προτεραιότητά μου».

Και τη δημοσιότητα πώς τη διαχειρίζεστε;

«Λόγω χρόνου δεν έχω εκτεθεί σε πολύ κόσμο. Πάω στα γυρίσματα, μετά στο θέατρο και στο σπίτι μου όπου με περιμένουν τα δυο μου παιδιά. Αλλά η αλήθεια είναι πως μου έχουν τύχει κάποια περιστατικά που τα βρήκα πολύ χαριτωμένα. Με φωνάζουν
Σταύρο, μου μιλάνε σαν να είμαι αργυροχρυσοχόος και ακόμα πως βιάστηκα να παντρευτώ την Αργυρώ. Και να σας πω την αλήθεια, με συγκινεί που υπάρχει ένα κομμάτι του κόσμου που θέλει ο Σταύρος να ήταν πραγματικός. Οπότε δεν τους το χαλάω».

Και σε ό,τι αφορά στα θεατρικά σας;

«Μόλις ολοκληρώθηκε η παράσταση "Ο κοτζαμπάσης του Καστρόπυργου". Ήταν ένας ρόλος πολύ σημαντικός για μένα. Θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με τον Δημήτρη Τάρλοου και την επόμενη σεζόν, θα ανεβάσει την "Ωρα" του Ίψεν και ετοιμάζω και ένα
δικό μου έργο και θα το σκηνοθετήσω τον επερχόμενο Οκτώβριο στο Επί Κολωνώ».

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved