MasterChef: Η σκληρή κριτική στις δυο ομάδες και η νίκη που κρίθηκε στον... πόντο!
Media

MasterChef: Η σκληρή κριτική στις δυο ομάδες και η νίκη που κρίθηκε στον... πόντο!

MasterChef: Στο σημερινό επεισόδιο (28-4) παρακολουθήσαμε τα σχόλια των κριτών για τα πιάτα που τους είχαν παρουσιάσει στην ομαδική δοκιμασία. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι το παρακολουθούν καθημερινά και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 28 Απριλίου, οι κόκκινη ομάδα και η μπλε περίμεναν με ανυπομονησία την ετυμηγορία των τριών κριτών, οι οποίοι και τους επεσήμαναν τα λάθη τους, ώστε να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της συγκεκριμένης εβδομάδας -όπως και η κάθε εβδομάδα έχει θεματική- ήταν η ιταλική κουζίνα, με τους περισσότερους από τους παίκτες να δηλώνουν άμεσα τον ενθουσιασμό τους για αυτό.

Η ομαδική δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία και, με αυτόν τον τρόπο, την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Για την Μπλε ομάδα, αρχηγός ήταν η Ελισάβετ, ενώ για την κόκκινη ο Γιάννος.

Το πιάτο με την μπρουσκέτα των Μπλε κρίθηκε ως εκτός θέματος, αλλά και το πιάτο με τα νιόκι των Κόκκινων ως ακριβώς το ίδιο, μιας και η παρασκευή δεν παρέπεμπε στην ιταλική κουζίνα. Μετά την βαθμολογία των τριών πιάτων, η μπλε ομάδα υπερείχε έναντι των Κόκκινων με μόλις έναν βαθμό, μιας και η βαθμολογία ήταν 67 έναντι 66.

Όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια, μιας και στα δυο γλυκά τα λάθη δεν ήταν πολλά. Η ομάδα, που τελικά κατάφερε να κερδίσει την ασυλία για αυτήν την εβδομάδα ήταν η κόκκινη ομάδα, μιας και κέρδισαν με μόλις 6 βαθμούς διαφορά έναντι των μπλε.

Οι έξι παίκτες της κόκκινης ομάδας ήταν και εκείνοι, που απευθείας οδηγήθηκαν στην τελική δεκάδα!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved