Ιωάννα Παλιοσπύρου - Πρωταγωνιστές: Έβγαλε τη μάσκα και περιγράφει τις φρικτές μέρες στο νοσοκομείο
Media

Ιωάννα Παλιοσπύρου - Πρωταγωνιστές: Έβγαλε τη μάσκα και περιγράφει τις φρικτές μέρες στο νοσοκομείο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε τον Μάιο του 2020 στην εκπομπή, Πρωταγωνιστές χωρίς τη θεραπευτική της μάσκα και περιέγραψε στον Σταύρο Θεοδωράκη τις φρικτές μέρες στο νοσοκομείο!

Με δύναμη ψυχής και θάρρος που συγκλονίζει, η Ιωάννα επέστρεψε στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι και περιέγραψε τι ακριβώς έγινε.

Επέστρεψε στο «σημείο μηδέν» και τόνισε ότι άκουσε έναν θόρυβο, αλλά δεν κατάλαβε από πού ήταν δείχνοντας στον Σταύρο Θεοδωράκη το σημείο όπου είχε κρυφτεί η δράστρια, κάτω στις σκάλες, ενώ τότε δεν υπήρχαν τα κάγκελα. «Δεν περίμενα καθόλου ότι κάποιος μπορεί να ανέβει από εδώ», υπογράμμισε!

Και συνέχισε λέγοντας: «Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση... Ένιωσα αυτή την απαίσια, χημική μυρωδιά. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε» και περιέγραψε ότι ένιωσε κάψιμο και αφόρητους πόνους. Μάλιστα, σημείωσε ότι δεν είδε πώς έφυγε η δράστρια αφού το υγρό είχε πέσει ήδη στο μάτι της και έβλεπε θολά.

Οι φωτογραφίες από τα δέκα εφιαλτικά χειρουργεία που αναγκάστηκε να υποβληθεί μετά την επίθεση είναι σοκαριστικές…

Και δήλωσε: «Με θύμωνε όταν παλιά άκουγα πως κάποιος έκανε κακό στον εαυτό του. Θυμάμαι πως μέσα στο νοσοκομείο βρέθηκαν και εγώ σε αυτό το σημείο.» εξομολογήθηκε στη συνέχεια της εκπομπής. «Σκέφτηκα πως αυτό φαίνεται για κάποιους λυτρωτικό. Το ένιωσα.»!

Με δύναμη ψυχής ανέφερε την πρώτη φορά που είδε το πρόσωπό της σε καθρέφτη μέσα στο νοσοκομείο. «Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ».

«Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχαν πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης» υπογράμμισε στη συγκλονιστική συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved