Eurovision 2022: Τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται;
Media

Eurovision 2022: Τα στοιχήματα για Ελλάδα και Κύπρο – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται;

Eurovision 2022: Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι ημιτελικού του φετινού διαγωνισμού, που διεξάγεται στο Τορίνο.

Πιο συγκεκριμένα στις 10 Μαΐου ο πρώτος ημιτελικός, στις 12 ο δεύτερος και το Σάββατο 14 ο μεγάλος τελικός.

Με την Ελλάδα διαγωνίζεται η Αμάντα Γεωργιάδη με το τραγούδι «Die Together» στον πρώτο ημιτελικό και με την Κύπρο η Ανδομάχη με το τραγούδι «Ela» στον δεύτερο ημιτελικό.

Τα κορίτσια έχουν ήδη αναχωρήσει και αναμένονται οι πρώτες πρόβες τους.

Σε ποιες θέσεις τους δίνουν τα στοιχήματα όμως; Τα στοιχήματα θέλουν την Ελλάδα, να παίρνει την 3η θέση και φυσικά το εισιτήριο για τον τελικό. Εκεί τα στοιχήματα δίνουν τη χώρα μας στην 7η θέση. Η Ανδρομάχη με την Κύπρο βρίσκονται στην 9η θέση και σε περίπτωση πρόκρισης στον τελικό τα στοιχήματα δίνουν την Κύπρο στην 17η θέση.

Η Ελλάδα με την Αμάντα Γεωργιάδη να ερμηνεύει το απίθανο «Die together» θα εμφανιστεί στη 15η θέση στον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Μαΐου.

Οι προετοιμασίες ήταν πολλές αλλά πλέον η ελληνική συμμετοχή είναι έτοιμη να τα δώσει όλα επάνω στη σκηνή του Pala Olimpico, ώστε να προσπαθήσει να φέρει την νίκη. «Στη σκηνή θα είναι μόνη της. Σαν αποτύπωμα σκηνικό έχω στο μυαλό μου τρεις λέξεις: την απουσία γιατί είναι χωρισμός, τη φθορά που έχει μια σχέση και τη στενοχώρια που φέρνει ένας χωρισμός. Νομίζω πως θα τα αποτυπώσω σωστά και θα είναι κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό γιατί το κομμάτι είναι έτσι», είπε ο Φωκάς Ευαγγελινός στο Στούντιο 4 μιλώντας για το πώς θα εμφανιστεί στη σκηνή.
«Εύρημα δεν υπάρχει, υπάρχει μια εικαστική παρέμβαση. Το ρούχο θα είναι της Σήλιας Κριθαριώτη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δωρικό. Η αρχή είναι ότι μέσα από τα μάτια της Αμάντας βλέπουμε τα πάντα».

Η Ανδρομάχη θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision με το τραγούδι Ela. Τη σκηνική παρουσία της Κυπριακής συμμετοχής στο Τορίνο για τη φετινή Γιουροβίζιον έχει αναλάβει το δίδυμο Marvin Dietmann και Dan Shipton!


Στο πλευρό τις θα έχει δυο χορεύτριες, τη Νεφέλη Θεοδότου και τη Δέσποινα Λαγουδάκη, ενώ το φόρεμα της Ανδρομάχης θα επιμεληθεί ο γνωστός σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης. Κάνοντας το ντεμπούτο του το 2008, ο Κύπριος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης που ζει και δημιουργεί στην Αθήνα, αποτελεί σήμερα έναν από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της νέας γενιάς Ελλήνων σχεδιαστών και σίγουρα θα δούμε πολλές εκπλήξεις φέτος on stage.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved