Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του και η επική ατάκα για την Ευρυδίκη
Media

Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του και η επική ατάκα για την Ευρυδίκη

Λίγη ώρα μετά το τέλος της εκπομπής ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται!

Ο συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου αποκάλυψε πως συγκινήθηκε πολύ ενώ η ατάκα του για την σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη που θα μείνει πίσω, ήταν επική.

«Συγκινήθηκα, το δάκρυ ήταν εσωτερικό, δεν φάνηκε, αλλά μετά από τέσσερα χρόνια λογικό είναι. Στην αρχή, η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν λίγο διστακτική, αλλά μας είπε, πως εφόσον θέλουμε να πάμε να το κάνουμε, δε μπορεί να μας εμποδίσει από το να πάμε» ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και συνέχισε:

«Την Ευρυδίκη θα την αφήσω στο σπίτι. Το καλοκαίρι στην Ελλάδα θα είμαστε. Μία χαρά θα περάσει κι αυτή. 40 ημέρες φεύγω, δε φεύγω για πάντα. Φεύγουμε σε λίγο καιρό, δεν έχω ετοιμάσει ούτε τα… εσώρουχα».

Δες το απόσπασμα

Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες, από την επόμενη σεζόν, έρχεται στο Star!

Το ρόλο του παρουσιαστή του Asia Express έχει αναλάβει o Πέτρος Πολυχρονίδης, oποίος αποφάσισε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα και να διασχίσει την Ασία. Με το κέφι και το χιούμορ που τον διακρίνει, θα υποδέχεται τα ζευγάρια των παικτών και θα τους δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες για τις «επικίνδυνες» αποστολές που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν σ’ αυτούς τους ξεχωριστούς προορισμούς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved