Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, όλοι είναι ανάστατοι με την έκρηξη που προκάλεσε ο Βαρουξής στα γραφεία των Αβάντων.

Μετά τη συνάντηση του Νικηφόρου με τη Ρένα, μπαίνει σε αμφισβήτηση ο μελλοντικός τους γάμος. Θα διαλυθεί; Ο Κωνσταντής, με τη βοήθεια του Λευτέρη, προσπαθεί να στηρίξει τη Δρόσω, μετά την απομάκρυνσή της απ’ την ταινία του Δάκη.

Ο Ντούνιας συλλαμβάνει τον Λάμπρο, τον Προκόπη και τον Πέτρο για τη βομβιστική επίθεση. Ο Ξανθός εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να οργανώσουν τη δολοφονία του Ζάχου, ενώ το μέλλον του Διαφανίου προμηνύεται εφιαλτικό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Δρόσω προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και προτείνει στην Ουρανία ν’ αγοράσει την μπουτίκ. Ο Νικηφόρος ανακοινώνει στη Ρένα την απόφασή του. Ο Θέμης ξεκαθαρίζει τη θέση του στη Μυρσίνη, ενώ ο Μελέτης φεύγει από τους Άβαντες.

Ο Πέτρος είναι αποφασισμένος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες και διώχνει τον Βαρουξή εκτός Ελλάδας, ενώ σκέπτεται να τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Ο Βαρουξής, όμως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved