Survivor: Ο Εμμανουήλ καταγγέλλει στημένο αγώνα ασυλίας και ο Καραγκούνιας πλακώνεται με τον Τάλα
Media

Survivor: Ο Εμμανουήλ καταγγέλλει στημένο αγώνα ασυλίας και ο Καραγκούνιας πλακώνεται με τον Τάλα

Survivor: Οι καβγάδες ανάμεσα στους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δίνουν και παίρνουν με τον Εμμανουήλ για ακόμα μία φορά να είναι στην πρώτη... σειρά του ενδιαφέροντος και απόψε (1/5)

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σε ένα... τετ α τετ της με την κάμερα, ούτε λίγο ούτε πολύ υποστήριξε ότι ο αποψινός αγώνας ασυλίας στον οποίο θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες είναι στημένος. Δείτε τι είπε, στο παρακάτω βίντεο:

Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα πάντως υπήρξε ένταση ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας καθώς ο Τάκης, παίρνοντας τον λόγο, μίλησε για εύκολους στόχους μέσα στην ομάδα που πολύ θα ήθελαν κάποιοι να φύγουν από το παιχνίδι. Συγκεκριμένα είπε ότι ο Εμμανουήλ και ο ίδιος θεωρούνται αδύναμοι παίκτες και οι εύκολοι στόχοι για να ψηφιστούν από την ομάδα τους προκειμένου να αποχωρήσουν.

Παίρνοντας τον λόγο ο Τάλα είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν θέλει η ομάδα του να χάσει την ασυλία και πως δεν ήρθε στον αγωνιστικό χώρο με πρόθεση ήττας κάτι που ο Τάκης αμφισβήτησε, θυμίζοντας στον συμπαίκτη του τα όσα είχε δηλώσει για την πιθανότητα να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας.

Δείτε το βίντεο με όσα είπαν οι δύο παίκτες:

Ο Τάκης πάντως έκανε λόγο για... συμμορία, αναφερόμενος στην παρέα του Άρη Σοϊλέδη με τον οποίο πλέον έχει ανοιχτούς λογαριασμούς:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved