Η Γη της Ελιάς: «Άφωνη» η Μπάρκα με το spoiler - Η Αρετή αφήνει απένταρο τον Στάθη
Media

Η Γη της Ελιάς: «Άφωνη» η Μπάρκα με το spoiler - Η Αρετή αφήνει απένταρο τον Στάθη

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς και το νέο spoiler στην εκπομπή, Πάμε Δανάη άφησε «κάγκελο» την Δανάη Μπάρκα!

Η Αρετή κερδίζει το πρώτο δικαστήριο και αφήνει απένταρο το Στάθη. Την ίδια στιγμή, έρχεται νέα έκρηξη της Αρετής απέναντι στην Εύα, μιας και η Εύα αποφασίζει να μείνει μόνιμα στην Μάνη. Η Δανάη Μπάρκα ακούγοντας τις εξελίξεις αναφώνησε: "Α, όνειρο..."!

Σήμερα στη Γη της Ελιάς, η Αντιγόνη εξηγεί στον πατέρα της ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της, γιατί ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος και προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της. Ο Ισίδωρος αντιδρά σκληρά και τη διώχνει.

Η Αντιγόνη εξηγεί στον πατέρα της ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της, γιατί ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος και προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της. Ο Ισίδωρος αντιδρά σκληρά και τη διώχνει.

Σε σύγκρουση έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του. Η Ιουλία και ο Γιώργης προβληματίζονται από το γεγονός ότι η εκείνη δεν μένει έγκυος κι έτσι αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις.

Η Ισμήνη απαγορεύει στον Κωνσταντίνο να δίνει «μισθό» στη Μέλπω, κι εκείνη, απογοητευμένη, τα μαζεύει και φεύγει από τη Μάνη. Ο Στάθης και η Εύα περνούν χαλαρές στιγμές στην Αθήνα, όμως το μυαλό του Στάθη είναι συνέχεια στον πόλεμο που του έχει ανοίξει η Αρετή.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved