Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκίνηση on air, το γράμμα στην κόρη της και η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια!
Media

Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκίνηση on air, το γράμμα στην κόρη της και η απάντησή της στα αρνητικά σχόλια!

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Ελεονώρα Μελέτη που μίλησε για το βιβλίο της, την υπέροχη οικογένειά της, απάντησε στα πικρόχολα σχόλια και... συγκινήθηκε με το βίντεο που της ετοίμασε η εκπομπή! 

Η παρουσιάστρια του «ΜΕGA Καλημέρα» μίλησε αρχικά στην Ελένη για την αγάπη της για τα σπορ:

«Οι γονείς μου είναι του καναπέως, που λέω εγώ… Τα ανακάλυψα σιγά σιγά τα αθλήματα. Άρχισα να ασχολούμαι όταν ανεξαρτοποιήθηκα. Από κοινωνικούς λόγους άρχισα να ασχολούμαι με τα σπορ. Αγαπώ το σκι σε βουνό και θάλασσα, το windsurfing. Είναι παρεΐστικα, αν και μοναχικά. Κάνεις μόνος σου, απομονώνεσαι, αλλά πας με παρέα»!

Για τον σύζυγό της τόνισε: «Ο Θοδωρής κάνει πολύ χειρότερα! Κάνει ποδηλασία, αλλά με επαγγελματισμό. Δηλαδή δεν θα χάσει προπόνηση, παίρνει μέρος σε αγώνες. Εγώ είμαι πιο ερασιτέχνης», είπε και εξήγησε πως ήθελε πάντα ο σύντροφός της να έχει ενδιαφέροντα και αγάπη για τον αθλητισμό: «Ο άντρας μου, επειδή το κάνει με επαγγελματισμό, μερικές φορές γκρινιάζω. Αλλά δεν γκρινιάζω συχνά και μου το αναγνωρίζει! Πρέπει να έχεις κατανόηση όταν κι εκείνος είναι έτσι».

Σχετικά με την κόρη της, την μικρή Αλεξάνδρα, δήλωσε πως θα την στηρίξουν σε ότι θελήσει εκείνη να ακολουθήσει, ενώ αποκάλυψε πως κάνουν μαζί πολλές δραστηριότητες εκτός σπιτιού: «Για μένα ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύ βασικός, είναι προαπαιτούμενο. Ακόμα και πέντε λεπτά να είναι, θα πρέπει να είναι ουσιαστικά ελεύθερος δικός σου χρόνος, να τον κάνεις ότι θες. Θέλεις να κοιτάξεις το ταβάνι; Θέλεις να διαβάσεις μερικές σελίδες από ένα βιβλίο; Δυσκολεύτηκα να κατανοήσω ότι ο ελεύθερος χρόνος έχει να κάνει με την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Ελεύθερος χρόνος πολύς δεν υπάρχει, ρίχνω σίγουρα τον εαυτό μου και μοιραία και τη σχέση μας με τον Θοδωρή. Ο άνθρωπος περιμένει να πούμε δύο κουβέντες, να δούμε μία ταινία και χωρίς πρόθεση τον παίρνει και αυτόν η μπάλα… Το θέμα είναι το συνειδητοποιούμε και το τρολλάρουμε μεταξύ μας», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Και υπογράμμισε η Ελεονώρα Μελέτη: «Επειδή ήταν πολύ ανεπτυγμένη η αρσενική μου πλευρά θεωρούσα δεδομένο ότι θα γεννάω γιους. Όταν έμεινα έγκυος θυμάμαι τη μαμά μου, μου είχε πει «παιδί μου, σου εύχομαι ολόψυχα να είναι κορίτσι». Εγώ τρόμαζα στη σκέψη ότι θα μεγαλώνω ένα κορίτσι. Έβλεπα μία εικόνα, μία Barbie να κρατάει ένα γκλοπ και να μου λέει «τώρα γλυκιά μου, έχει έρθει η ώρα της εκδίκησης της ξανθιάς, εσύ, που μας το παίζεις μάγκας τόσα χρόνια!». Είναι σύμπαν; Θεός; Ενέργεια; Θεωρώ ότι τα πράγματα γίνονται έτσι όπως πρέπει να γίνουν. Η Αλεξάνδρα και ο ερχομός της λειτούργησαν εξαιρετικά θεραπευτικά και σε αυτή την ανισορροπία που μπορεί να είχα στην αρσενική ακι θηλυκή μου πλευρά. Με έχει γλυκάνει, με έχει αλλάξει, η ζωή μου είναι ροζ. Είμαι πανευτυχής που έχω κορίτσι»..

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε και για το βιβλίο της με τίτλο «Γυναίκα ψάχνει…», το οποίο έχει γίνει best seller, και αναφέρθηκε στον θυμό που ένιωθε στο παρελθόν.

«Είχα θυμό μέσα μου, γιατί δεν κατανοούσα πράγματα και όταν δεν μπορείς να τα ερμηνεύσεις πνίγεσαι, έχεις μέσα θυμό. Όταν το αναγνώρισα αυτό ηρέμησαν τα πάντα. Έχει σημασία να αναγνωρίζεις τα συναισθήματα που σου προκαλούν διάφορες σκέψεις και συμπεριφορές. Το γράψιμο με βοήθησε. Εμείς οι γυναίκες μεγαλώνουμε σε ένα περιβάλλον με τρομερά αμφιλεγόμενα μηνύματα, που δημιουργούν εσωτερική σύγκρουση και θυμό. Ψάχνεις να βρεις τη θέση σου στο άσπρο και το μαύρο…».

Η ίδια αποκάλυψε πως πολλοί αναγνώστες έχουν λατρέψει ένα συγκεκριμένο χωρίο του βιβλίου, το γράμμα που είχε γράψει στην κόρη της όταν πέρασαν τα γενέθλιά της χωριστά λόγω κορονοϊού.

«Κάναμε γενέθλια μέσω FaceTime. Ήταν κάπως σκληρό… Αποφάσισα να της γράψω ένα γράμμα, που το έβαλα μέσα στο βιβλίο. Όλοι έχουν σταθεί σε αυτό το γράμμα. Τα μηνύματα που μου στέλνουν οι γυναίκες είναι πάρα πολλά. Αυτό που έχω καταλάβει απ’ όσα μου στέλνουν οι αναγνώστριες είναι ότι σε κάποια σελίδα βλέπουν τον εαυτό τους. Τα λόγια τους είναι τόσο συγκινητικά. Όταν μου γράφουν για το βιβλίο εγώ δακρύζω, τα φυλάω αυτά τα μηνύματα».

Δείτε παρακάτω τη συγκίνησή της μετά το βίντεο που της ετοίμασε η εκπομπή, Ελένη

Η Ελεονώρα Μελέτη αναφέρθηκε στην πορεία της στην τηλεόραση, ξεκινώντας από την εκπομπή «Πρωινός Καφές»:

«Ο Πρωινός Καφές ήταν ένα μεγάλο σχολείο. Όταν σε πετάνει από ψηλά κάπου και προσγειώνεσαι, πρέπει να βρεις γρήγορα την ισορροπία. Με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα για μένα ο Πρωινός Καφές. Σαν οντότητα σου οφείλω πολλά, Ελένη. Αν δεν ήσουν εσύ σε αυτό το ντόμινο της ζωής, να φύγεις από εκεί για να έρθει κάποιος άλλος, μπορεί να ήταν αλλιώς τα πράγματα», εξομολογήθηκε.

«Αυτή η πορεία με βρίσκει πολύ χορτάτη. Έκανα όσα θέλησα να κάνω σε αυτό το αγαπημένο πράγμα που λέγεται τηλεόραση. Μέσα από κάθε τι που έκανα έβρισκα ένα κομμάτι του εαυτού μου και έδινα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου».

Η ίδια προχώρησε σε μία σύγκριση του τότε και του τώρα: «Είμαι πιο ήρεμη, πιο γλυκιά. Τότε ήμουν αγρίμι. Δεν φοβάμαι καθόλου να χώσω, αλλα δεν νιώθω καθόλου την ανάγκη πια. Τότε, όταν πήρα εκείνη την εκπομπή, είχα βγει από μία καταπιεστική τριετία. Τότε δεν άκουγα καθόλου ωραία πράγματα. Ένιωθα ότι τώρα θα μιλήσω εγώ, τόσο καιρό να ακούω και να μη μιλάω, να το ‘χω βουλωμένο… Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος; Αυτό πρέπει να εκτονωθεί. Έλεγα μία σου και μία μου. Σε έφερνα αντιμέτωπο με τη συμπεριφορά σου. Τώρα δεν είναι έτσι. Αυτό που κάνω, το κάνω πάντα με αφορμή που συμβαίνει σε εμένα, αλλά θα σταθώ σε ένα σημείο που να αφορά και άλλους ανθρώπους».

Τέλος δεν δίστασε να αναφερθεί και στα πικρόχολα δημοσιεύματα και σχόλια των social media σχετικά με τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της: «Δεν το διαβάζω για πρώτη φορά. Αυτοσαρκάζομαι κιόλας. Λέω «σε αυτό που οι άλλες βλέπουν ένα τέκνο μου, εγώ βλέπω ένα τεκνό!». Δεν έχω θέμα και δεν θα έπρεπε να έχει κανένας άλλος θέμα. Γιατί να το σχολιάζεις αυτό το 2022; Το συγκεκριμένο site, που δεν το έβγαλα στη φόρα, το είχε κάνει συστηματικά άλλες τρεις φορές μέσα σε ένα χρόνο», δήλωσε η παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved