Πάτρα-νέα αποκάλυψη: Η συνάντηση του Δασκαλάκη με τη Ρούλα και η φράση που «καίει» την κατηγορούμενη
Media

Πάτρα-νέα αποκάλυψη: Η συνάντηση του Δασκαλάκη με τη Ρούλα και η φράση που «καίει» την κατηγορούμενη

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε σχετικά με το θρίλερ της Πάτρας.

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Γιώργος Αναστασόπουλος δημοσιογράφος εφημερίδας «Πελοπόννησος» αποκάλυψε την τεταμένη σχέση του ζευγαριού ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, το ζεύγος Δασκαλάκη είχε μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όταν πια τα πράγματα μεταξύ τους ήταν στο όριο.

Εκεί είχαν τσακωθεί, με τον Μάνο Δασκαλάκη να λέει στη σύζυγό του ότι για το ένα παιδί θα έβαζε το χέρι του στο Ευαγγέλιο πως δεν το έχει πειράξει, ενώ για τα άλλα δύο όχι.

Αυτό πυροδότησε έναν έντονο καυγά ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον δημοσιογράφο να αποκαλύπτει τη συνέχεια της συζήτησής τους.

Όπως λέει, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στη γυναίκα του ότι ξέρει πως έχει κάνει κακό στα παιδιά με παρόμοιο τρόπο και θα τον ανακαλύψει, είτε αυτός ήταν με δηλητήριο είτε με τη μέθοδο της ασφυξίας.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News

Μία μαρτυρία σοκ έρχεται από την υπάλληλο του κοιμητηρίου όπου βρίσκονται θαμμένες η Μαλένα και η Ίριδα.

Η γυναίκα αναφέρει στο Live News ότι εδώ και τρία χρόνια που είναι θαμμένη η Μαλένα δεν είδε ποτέ την Ρούλα Πισπιρίγκου στο νεκροταφείο.

«Προσωπικά την ίδια δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται στο νεκροταφείο. Δύο τρεις φορές μου είχαν πει ότι είχαν δει τον Μάνο Δασκαλάκη. Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ μου. Μπορεί να ήρθε μία φορά και να μην την είδα… Τα μνήματα των παιδιών απ’ ότι έχω μάθει τα συντηρεί μία κυρία», είπε.

«Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το Μεγάλο Σάββατο. Ο καθένας με το υστέρημά του έβαλε ένα λουλούδι, ένα κερί στους τάφους… Ήρθαν το πρωί σαν τους κλεφτες η γιαγιά και η θεία των παιδιών και πετάξανε όλα τα πράγματα πάνω από τους τάφους των παιδιών. Για ποιο λόγο;», είπε και πρόσθεσε ότι η 33χρονη καθυστέρησε την κηδεία του παιδιού για να πάει κομμωτήριο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved