Αγγελική Δημητρακοπούλου: Λύγισε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα - «Έχασα» τον πατέρα μου από κορονοϊό…
Media

Αγγελική Δημητρακοπούλου: Λύγισε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα - «Έχασα» τον πατέρα μου από κορονοϊό…

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε την Αγγελική Δημητρακοπούλου, η οποία μίλησε για το μαγαζί που έχει ανοίξει και φτιάχνει ρούχα, το θάνατο του πατέρα της και τα παιδικά της χρόνια στην Αφρική.

«Άνοιξα μαγαζί στο Χαλάνδρι, όταν έμεινα σπίτι με 2 παιδιά ξεκίνησα να φτιάχνω ρούχα. Έπρεπε κάτι να κάνω με το χρόνο μου», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Από το “Λόγω τιμής” θυμάμαι όλη τη σειρά. Με πήρε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου να παίξω και αισθανόμουν μεγάλη χαρά. Όταν τέλειωσε το “Λόγω τιμής” άρχισα να καταλαβαίνω ότι μάλλον άρχισε να με γνωρίζει ο κόσμος, και πόσες ζωές επηρέασε η σειρά. Ήμουν στην παραλία μια μέρα, πολλά χρόνια μετά τη σειρά, και ήρθε ένας κύριος και μου είπε “ήμουν ερωτευμένος μαζί σου”», είπε η ίδια για τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά «Λόγω τιμής».

Μιλώντας για το θάνατο του πατέρα της, η Αγγελική Δημητρακοπούλου είπε: «Έχασα τον πατέρα μου από κορωνοϊό, εγώ θα πω ότι ο κορωνοϊός τον έσωσε, είχε άνοια. Δεν του άξιζε να χάνει την αξιοπρέπειά του. Παράλληλα, η μητέρα μου ήταν με καρκίνο και ο μπαμπάς μου με κορωνοϊό».

Σχετικά με το διαζύγιό της, παραδέχτηκε ότι «Έχω απευθυνθεί σε ειδικό, μετά τη διαδικασία του διαζυγίου, χρειάστηκα βοήθεια. Είμαι καλύτερα τώρα, οπότε καλώς και έγινε το διαζύγιο. Αλλά δεν ήταν εύκολο».

«Οι κόρες μου είναι 18 και 15 ετών. Η μία κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, και η άλλη τραγουδάει», είπε η ίδια για τις κόρες της.

Αναφερόμενη, τέλος, στα παιδικά της χρόνια στην Αφρική, η Αγγελική Δημητρακοπούλου περιέγραψε: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αφρική. Έχουμε έντονες μνήμες από Πάσχα στο δάσος και να περνάνε αγέλες με λιοντάρια και βουβάλια. Από την Αφρική φέραμε στην Ελλάδα και την νταντά μου, ήταν σα μαμά μου. Στη Λέρο όταν κατέβηκε δεν είχαν δει ποτέ μαύρη γυναίκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved