Λύγισε ο Σταμάτης Μαλέλης: «Έφυγα και ήρθα. Πάθαινα συνεχείς ανακοπές...»
Media

Λύγισε ο Σταμάτης Μαλέλης: «Έφυγα και ήρθα. Πάθαινα συνεχείς ανακοπές...»

Ο Σταμάτης Μαλέλης έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Αρχικά αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του: «Πριν από τον θάνατο της μητέρας μου είχε προηγηθεί ο θάνατος του πατέρα μου 11 μήνες πριν και η μητέρα μου από την ημέρα που πέθανε ο πατέρας μου δεν ξανά περπάτησε. Σαν να αρνήθηκε τη ζωή. Την ιστορική στιγμή που περιμέναμε να βγει στον αέρα το Mega και εκείνη τη στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό μου και μου είπαν ότι πέθανε η μητέρα μου. Ήταν κάτι συγκλονιστικό και με έχει σημαδέψει.».

Ο γενικός διευθυντής του Mega μίλησε και για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του στον Άρη Καβατζίκη: «Δεν κινδύνεψα απλώς, έφυγα και ήρθα. Πάθαινα συνεχείς ανακοπές, να είναι καλά οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ στην αρχή που με έσωσαν... Ήμουν σπίτι, ήταν ξημερώματα και έπαθα έμφραγμα, ευτυχώς ήρθε πολύ γρήγορα το ασθενοφόρο. Έπεσα σε βαθύ κώμα, σχεδόν έφυγα...

Δεν θα υπήρχα σήμερα, αν δεν έδιναν έναν απίστευτο αγώνα για να με σώσουν. Ξύπνησα μετά από εβδομάδες και δεν μπορούσε να κουνήσω τα δάχτυλά μου. Όταν σηκώνεσαι και γαντζώνεσαι από το παράθυρο καταλαβαίνεις το συγκλονιστικό νόημα της ζωής».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved