Ευαγγελία Μουμούρη: Δάκρυσε μιλώντας για τη δίκη Φιλιππίδη - «Είδαμε τον φίλο μας με χειροπέδες»
Media

Ευαγγελία Μουμούρη: Δάκρυσε μιλώντας για τη δίκη Φιλιππίδη - «Είδαμε τον φίλο μας με χειροπέδες»

Η Ευαγγελία Μουμούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Το πρωινό και μίλησε για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός μιλώντας για τη δίκη δεν άντεξε και βούρκωσε!

Η Ευαγγελία Μουμούρη είπε χαρακτηριστικά: «Γνωρίζω το κορίτσι που κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό. Θεώρησα χρέος μου να συμπαρασταθώ στο κορίτσι αυτό για να μπορέσει να πει τη δική του αλήθεια»!

Και τόνισε: «Είμαι λίγο πιο ταραγμένη από όσο νόμιζα ότι είμαι. Πήγα στο δικαστήριο να στηρίξω τα κορίτσια για να μπορούν ισάξια να μπουν σε μια κλειστή πόρτα και να πουν τη δική τους αλήθεια και μετά από μισή ώρα στήριζε εμένα, με κατέβασαν στο κυλικείο. Δεν μπορούσα να το αντέξω, δεν υπήρχε κομμάτι που μπορώ να το βάλω στο μυαλό μου. Ήταν τρομακτική αυτή η ενέργεια εκεί. Είναι ό,τι πιο κοντά έχω ζήσει σε πόλεμο».

Και υπογράμμισε: «Εκλιπαρώ όποιον έχει άποψη να πάει στο δικαστήριο να ακούσει τους μάρτυρες και αν βρει έστω και ένα κίνητρο, γιατί αυτά τα κορίτσια αποφάσισαν να μας κάνουν να δούμε τον φίλο μας με χειροπέδες, ας το πουν και σε μένα.»!

Και συνέχισε φανερά φορτισμένη η ηθοποιός: «Δεν είναι εύκολο να βλέπεις τον φίλο σου, τον άνθρωπο που έχουμε ταξιδέψει μαζί, που έχουμε κάνει παρέα να τον βλέπεις με χειροπέδες. Αλλά αυτά τα κορίτσια δεν πηγαίνουν έτσι άνετα και πίσω από αυτά τα κορίτσια υπάρχουν δεκάδες κορίτσια που έχουν φτιάξει οικογένειες, υπάρχουν άνθρωποι που παρακαλούν τα κορίτσια να μιλήσουν κι εκείνα αλλά δεν το κάνουν. Και υπάρχουν τρία κορίτσια που κουβαλάνε στην πλάτη τους 106 καταγγελίες κοριτσιών για κακοποιητική συμπεριφορά».

Δείτε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved