Άγριες μέλισσες: Κώστας Ξυκομηνός: «Ο Νώντας θα προστατέψει με νύχια και με δόντια την Δρόσω»
Media

Άγριες μέλισσες: Κώστας Ξυκομηνός: «Ο Νώντας θα προστατέψει με νύχια και με δόντια την Δρόσω»

Ο Κώστας Ξυκομηνός υποδύεται τον Νώντα στις Άγριες μέλισσες  του ΑΝΤ1.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του και αποκάλυψε τις εξελίξεις που έρχονται.

Τελικά, ο Νώντας έγινε και αστέρας του κινηματογράφου.

«Ναι, και το απόλαυσε πολύ. Γοητεύτηκε από τη συμμετοχή του και έδωσε την ψυχή του και όλο του το είναι σε αυτό. Επίσης, επειδή έχει μεγάλη αδυναμία στη Δροσούλα, το χάρηκε διπλά και γιατί υποδυόταν τον πατέρα της και ήταν στο πλευρό της σε όλη τη διαδικασία. Ο Νώντας θέλει πάντα να στηρίζει τα όνειρα της».

Δυστυχώς, για τη Δρόσω δεν αποδείχθηκε και η καλύτερη εμπειρία αυτή...

«Ναι, η Δρόσω είχε όνειρα, έχει και ταλέντο στο τραγούδι και ήθελε να δοκιμαστεί και στον κινηματογράφο. Είχε ξεκινήσει και στη θεατρική ομάδα και της μπήκε το μικρόβιο, οπότε, όταν της έγινε η πρόταση, το είδε σαν μια ευκαιρία να ανοίξει τα φτερά της».

Το παρελθόν αποδεικνύεται εμπόδιο στο μέλλον της.

«Ναι, γιατί οι άνθρωποι έχουν μάθει να κατηγοριοποιούν τους άλλους και να μη συγχωρούν εύκολα κάποιες επιλογές τους. Δεν σκέφτονται ποιες ήταν οι συνθήκες που οδήγησαν κάποιον να βρεθεί σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Συνήθως, μένουμε στην επιφάνεια και δεν εμβαθύνουμε στις αιτίες που οδηγούν σε κάποιες-επιλογές και έναν τρόπο ζωής».

Αυτό είναι κάτι που συνήθως κάνουν οι ηθοποιοί μελετώντας τον ήρωα που καλούνται να υποδυθούν. Αυτή είναι η μαγεία του επαγγέλματος σας;

«Αυτό ακριβώς, το να δεις πολύπλευρα ένα ρόλο, να εντοπίσεις τα σκοτεινά και τα φωτεινά του σημεία. Οι χαρακτήρες των ανθρώπων είναι πολύχρωμοι. Ένας άνθρωπος δεν είναι ποτέ μονοδιάστατος, όλοι εμπεριέχουμε τα πάντα. Από εκεί και πέρα, έχει να κάνει με το πόσο δουλεύει κάποιος με τον ίδιο του τον εαυτό, ώστε να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος και τις μαύρες τρύπες που έχει, έτσι ώστε να μπορέσει να φωτίσει τα θετικά του στοιχεία και να υποχωρήσουν τα αρνητικά. Ο δρόμος προς την αυτογνωσία είναι πολύ δύσκολος και θέλει καθημερινή πάλη».

Ο Δάκης ενημερώνει τη Δρόσω ότι θα της κάνει μήνυση ζητώντας τα λεφτά του. Ποια θα είναι η αντίδραση του Νώντα; Θα καταφέρει να την προστατέψει;

«Με νύχια και με δόντια θα την προστατέψει. Ξέρει ότι είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει πολλά βάσανα στη ζωή του και θέλει να τη βλέπει ευτυχισμένη. Η Δρόσω πλέον αρχίζει και έχει μια πιο ώριμη αντιμετώπιση, σαν η ζωή να της έμαθε κάποια πράγματα, και ο Νώντας χαίρεται όταν τη βλέπει να στέκεται απέναντι στο άδικο και να παλεύει Οχι μόνο για την ίδια αλλά και για τους γύρω της».

Να υποθέσουμε ότι θέλει να είναι και ο κουμπάρος της στο γάμο της με τον Κωνσταντή;

«Αυτό είναι το μεγάλο του όνειρο, θέλει να τη συνοδέψει στα σκαλιά της εκκλησίας και να τη δει τρισευτυχισμένη δίπλα στον Κωνσταντή. Ο Νώντας, που, λόγω του παρελθόντος του είναι κι αυτός παρεξηγημένος, δείχνει ότι μέσα από αυτή τη σχέση που έχει αναπτύξει με τον Κωνσταντή και τη Δρόσω, αλλά τώρα και με τον Νικηφόρο με την Πηνελόπη, νιώθει ότι είναι μέρος κι αυτός μιας μεγάλης οικογένειας, κι έτσι αναπληρώνει αυτό που του έχει λείψει, θα ήθελε να βιώσει το ρόλο του πατέρα και στα πρόσωπα τους βλέπει τα παιδιά που θα ήθελε να έχει».

Συμφωνεί με την απόφαση του Νικηφόρου να χωρίσει με τη Ρένα;

«Ναι, συμφωνεί γιατί βλέπει ότι ο Νικηφόρος δεν έχει ξεπεράσει την πρώην σύζυγο του. Με την εμπειρία που έχει, βλέπει ότι η φλόγα δεν έχει σβήσει από την καρδιά του και θεωρεί ότι θα είναι πιο ευτυχισμένος επιστρέφοντας στην αγκαλιά της Ασημίνας. Μέσα του θέλει να τους δει και πάλι μαζί και ευτυχισμένους.

Πηγή:Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved