Αλέξανδρος Τζόρβας: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του τερματοφύλακα
Media

Αλέξανδρος Τζόρβας: Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του τερματοφύλακα

Η εκπομπή «Ελένη», ταξίδεψε στον Ασωπό Λακωνίας και συνάντησε τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Τζόρβα και τη σύζυγό του Χρυσαυγή Ατσιδάκου στους αμπελώνες και τους ελαιώνες που έχουν αποκτήσει και καλλιεργεί ο ίδιος.

Το ζευγάρι διαμένει στην Λακωνία όπου έχει αμπώνες και ελαιώνες, τους οποίους φροντίζει ο ίδιος ο Αλέξανδρος Τζόρβας.

«Βρέθηκα στη Λακωνία ως «ερωτικός μετανάστης» αφού η σύζυγος μου κατάγεται από εδώ. Τις εκτάσεις που έχουμε εδώ τις καλλιεργούμε εγώ, η χρυσαυγή και τα δυο παιδιά μας ο Μάξιμος και η Ίρις, τους μαθαίνουμε την τέχνη μας και ας μην την ακολουθήσουν. Είναι θεϊκό ότι μαθαίνεις στα παιδιά σου μια τέχνη και τους δημιουργείς αναμνήσεις στο χώμα», ανέφερε αρχικά ο πρώην ποδοσφαιριστής.

«Ο Αλέξης δεν είναι από τη Λακωνία αλλά πια ζει εδώ περισσότερο από εμένα», σχολίασε η Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Τζόρβας μίλησε για την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να επιλέξει έναν νέο δρόμο.

Γυρνώντας από την Ινδία όπου έπαιζα, ο γιος μου δεν ξεκολλούσε από το πόδι μου για 10 ώρες. Τότε, αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Μου επέτρεπε η οικονομική μας κατάσταση να σταματήσω, αλλά έπρεπε να βρω τι θα κάνω την επόμενη μέρα. Ο χρόνος που περνάω πια με τα παιδιά είναι 1000 φορές μεγαλύτερος από αυτόν που περνούσα ως αθλητής », συμπλήρωσε ο πρώην διεθνής.

«Ενώ σταμάτησε το ποδόσφαιρο θα είχαμε πάλι απόσταση. Τότε έρχεται η ώρα της επιλογής: Θα μπορούσα να του πω δεν αντέχω, ή κάνε το σε στηρίζω. Αυτή την περίοδο υπάρχει πολλή κίνηση στην οικογένεια μας, γιατί οι βάση και των δυο μας είναι αναμεσά στην Αθήνα και τη Λακωνία. Ο Αλέξης έχει ρίξει πολλή δουλειά. Κάνει και εργασίες που άλλοι δεν θα καταδέχονταν», είπε χαρακτηριστικά η Χρυσαυγή Ατσιδάκου.

Εάν κάποιος μπορεί να τον αποκαλεί «αγρότη», ο Αλέξανδρος Τζόρβας δήλωσε πως, «πρέπει να δεις την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα χεριά μου. Αν δεν ήμουν αγρότης δεν θα μπορούσα να πουλάω προϊόντα.

Το ελαιόλαδο που παράγουμε είναι ήδη στην αγορά, τώρα βγαίνουν οι ελιές Κάλαμων και έρχεται και το κρασί. Το ταμπού «μην μπω στα χωράφια» το διασκεδάζω. Στην ηλικία μου δεν με απασχολεί τίποτα», κατέληξε μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ελένη», ο πρώην ποδοσφαιριστής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved