Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει την Πελαγία σε «καταστολή»
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Χρύσανθος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει την Πελαγία σε «καταστολή»

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (5/5) επεισόδιο.

Η Τόνια ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι δεν νιώθει άνετα με την απειλή της Μαριτίνας πάνω απ’ το κεφάλι τους. Η Μαριτίνα ενημερώνει τον Πιπερόπουλο ότι έχει βρει τρόπο να μάθει τα μυστικά του Μάνου.

Ο Χρύσανθος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει την Πελαγία σε «καταστολή», την ίδια στιγμή που η Σούλα σκαλίζει για να βρει την αλήθεια. Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να τακτοποιήσει όλα τα θέματα που προκύπτουν απ’ τις γυναίκες που τον περιβάλλουν όμως δε θα τα καταφέρει τόσο εύκολα.

Ο Φεγκούδης προσπαθεί να έχει με το καλό τη Σκορδίλω η οποία φανερώνει τις προθέσεις της στον Λουδοβίκο. Άραγε ο Μάνος θα καταφέρει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην Μαριτίνα; Μέχρι ποιο σημείο της αλήθειας θα φτάσει η Σούλα;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Πιπερόπουλος είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα γύρω από το θάνατο του Φλοριάν. Ο Χρύσανθος συζητά με τη Διώνη σχετικά με τη φιλοξενία της και η Πελαγία προφασίζεται πως έχει ραντεβού με πελάτισσες προκειμένου να αποφύγει τη Σούλα.

Η Σκορδίλω λέει στον Φεγκούδη πως θα του δώσει τις μετοχές την ώρα που η Σαλώμη ψαρεύει τον Πιπερόπουλο για να δει αν έχει συναντηθεί με τη Σκορδίλω.

Ο αστυνόμος επικοινωνεί με την Τόνια για τη σωρό του Φλοριάν και λίγο αργότερα συναντιέται με τη Μαριτίνα η οποία έχει βάλει στο μάτι τα προσωπικά αντικείμενα του νεκρού.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved