Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα ξεσπά εναντίον του Μάνου και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη
Media

Σε ξένα χέρια: Η Μαριτίνα ξεσπά εναντίον του Μάνου και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (6/5) επεισόδιο.

Η Μαριτίνα ξεσπά εναντίον του Μάνου και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη και μετωπική. Ο Φεγκούδης προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει με τη Ντάντω, όμως τον προλαβαίνουν οι εξελίξεις οι οποίες επιδεινώνουν ραγδαία την υγεία του.

Η Σκορδίλω αποφασίζει να πάψει να είναι θύμα και να πάρει εκδίκηση από όλους όσους προσπάθησαν να την χρησιμοποιήσουν. Το σχέδιο του Πιπερόπουλου για να πάρει τα προσωπικά αντικείμενα του Φλοριάν ναυαγεί.

Η Σούλα μαθαίνει την αλήθεια και προσπαθεί να διαχειριστεί τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Τόνια ξεκαθαρίζει στον Μάνο ότι δεν νιώθει άνετα με την απειλή της Μαριτίνας πάνω απ’ το κεφάλι τους. Η Μαριτίνα ενημερώνει τον Πιπερόπουλο ότι έχει βρει τρόπο να μάθει τα μυστικά του Μάνου.

Ο Χρύσανθος προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρατάει την Πελαγία σε «καταστολή», την ίδια στιγμή που η Σούλα σκαλίζει για να βρει την αλήθεια. Ο Πιπερόπουλος προσπαθεί να τακτοποιήσει όλα τα θέματα που προκύπτουν απ’ τις γυναίκες που τον περιβάλλουν όμως δε θα τα καταφέρει τόσο εύκολα.

Ο Φεγκούδης προσπαθεί να έχει με το καλό τη Σκορδίλω η οποία φανερώνει τις προθέσεις της στον Λουδοβίκο. Άραγε ο Μάνος θα καταφέρει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στην Μαριτίνα; Μέχρι ποιο σημείο της αλήθειας θα φτάσει η Σούλα;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved